Hogyan tudnék viszonylag hamar és kiméletesen megszabadulni a fekete hajfestéktől?
Figyelt kérdés
2016-tól 2021-ig szőkitve volt a hajam szőkitőporral, persze kell a változás és befestettem barnára, majd azóta 2 havonta festem majdhogynem feketével. Mivel nagyon elkezdtem szürkülni igy nem a legjobb számomra ha a lenövésem szinváltós igy praktikusabb lenne a szőke, na meg a szivemhez is az áll közel igazán. 3 alkalommal probálkoztam eddig, egz sima ciromos pakolás, citrom C-vitaminnal és egy oxigénes viz. Hat nem mondom, hogy nem fakult egy arnyalatot de mi lenne igazán hatékony és természetes? Nem akarok még ráfesteni nehogy sárga legyen az eredmény.2022. szept. 24. 06:49
11/11 anonim válasza:
Nekem a Head & Shoulders sampon nagyon kiszedte a színt, viszont nagyon szárítja is, szóval nem feltétlenül éri meg
Ami még elvileg jó, az a C vitaminos pakolás, de az is szárítja a haját, plusz lehet, hogy narancssárga lesz a végeredmény
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!