Szőke hajfestékkel lehet hajat világosítani?
Figyelt kérdés
Néhány tincset szeretnék kiszívatni, de nem tudom, ezzel a módszerrel lehetséges-e vagy csak feleslegesen adom ki a festékre a pénzt.2010. szept. 26. 11:13
1/4 anonim válasza:
Vannak olyan szőke boltban kapható festékek, amik jelentősen világosítanak, de csak bizonyos esetekben. Főleg akkor látható és eredményes ha a festék ami a hajon van, nem túl sötét, és az alapszín szőkésbarna max. Nekem szőkésbarna a hajam, élénk vörösre volt akkor festve, és az egyik ilyen boltban kapható festék első alkalommal leszívta nagyon világos szőkére. De ez csak ritka alkalom. Ha barna vagy alapból, és világosabbra van festve a hajad, esetleg még akkor segíthet. Más esetben pénzkidobás. Leírnád milyen színű a hajad eredetileg, és milyenre van festve? (ha festve van)
2/4 anonim válasza:
Nekem gesztenyebarna eredetileg és egyetlen szőke hajfesték sem világosította, inkább olyan csúnya rozsdaszínű lett csak, ha világosítani akarsz pár tincset akkor használsz szőkítőport+oxit.
3/4 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat. Ezt a szőkítőport lehet pl. DM-ben, Schleckerben is kapni vagy csak fodrász-kellékesnél? Gondolom, hidrogénperoxiddal kell összekverni, mondjuk 12%-ossal? Sajnos a hajfestésem nem sikerül túl jól, barnára akartam festeni, és néhány tincs feketére sikerült. Ezeket a "feketeségeket" szeretném eltűntetni és barnára (mogyoróbarnára) festeni.
2010. szept. 26. 12:37
4/4 anonim válasza:
Mikor festetted be a hajad? Csak mert ez hetekig engedheti a színét, és kb. 2 hét után kikopik a sötét rész. Ne szőkítsd le egyből. És ha csak világosítani akarsz, akkor a 12%-os nagyon erős lenne! Szerintem elég a 6%-os. Ezeket 100Ft-os boltban is beszerezheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!