Melyik hajszín a szebb?
Most ilyen az eredeti hajszínem. [link]
Arra gondoltam, hogy befestetném ilyenre. [link]
Viszont az a baj, hogy nem tudom eldönteni melyik lenne a szebb. :D Most légyszi ne azt mondjátok, hogy az alapján döntsek, melyik állna jobban. Hanem, hogy szerintetek melyik szín szebb. :)
Eszerint akarod eldönteni hogy mi mit írunk?
Szerintem:
-ha kék a szemed, fehér a bőröd: 3-as kép.
-ha kék szem, barna bőr akkor is 1-es kép
ha zöld szem fehér bőr: 2,3-as
ha zöld szem kreol bőr: 1-es, 2-es.
-ha sötétbarna szem, fehér bőr: 1-es(esetleg 3-as)
-ha sötétbarna szem, barna bőr:1-es
- mogyoróbarna a szemed, fehér bőr akkor mindegy, mindegyik jól állna.
-ha mogyoróbarna szem, kreol bőr: csakis 1.
Na jó úgy látom van egy kis félreértés. :D
Na szóval a 2. és 3. kép ugyanaz a szín, max a képen a fényviszonyok mások. Az lenne a kérdésem, hogy melyik hajszín a szebb? Az 1. (barna) vagy a 2./3. (vörös)?
Volt már ilyen színű hajam kb. 4éve és jól állt, csak mostanra már lenőtt és az eredeti hajszínem van, és nem tudom eldönteni, hogy visszafessem-e vörösre vagy maradjon a barna. Ezért kérdeztem, hogy kinek melyik szín tetszik jobban. :)
Nekem nagyon tetszik az a sotet tegla voroses arnyalat :d
nagyon klassz, csak a kerdes tenylwg hogy milyen a hajad a borod szemed hogy allna ... stb stb
szerintem a második sokkal különlegesebb, az jobb, mert a barna olyan átlagos
most Cameron Diaz haján mi az olyan különleges?? Talán csak annyi, hogy általába szőke és ezen a képen barna, de az akkor is csak egy egyszerű barna
sztem...
Köszönöm nektek is a válaszokat. :)
Amúgy elég világos bőröm van és teljesen zöld szemem. Szóval nincs benne se barna se kék, semmilyen árnyalat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!