Szerintetek Eminemnek es Messinek szakallbeultetese volt?
Figyelt kérdés
Megfordult a fejemben, mert nagyon sokaig egyikuk arcan sem lattunk soha egy szal szort sem, meg bajszot sem. Aztan egyszer csak mindegyiknek dus , egyenletes szakalla lett, es minden meccsen/fellepesen, interjun olyanok, mintha most leptek volna ki a barber shopbol. Ertem en hogy a nyilvanos fellepesekre fazonra vagatjak, de a paparazzi fotokon is tokeletes szakalluk van. Mit gondoltok?2022. szept. 15. 12:27
1/2 anonim válasza:
Az hogy nagyon sokáig egyikük arcán sem láttál egy szál szőrt sem, az nyilván azért van, mert rendszeresen, gyakran borotválták. Ezt nem lehet másként megmaygarázni. Én 19 éves vagyok. Borotválkozás után kb 1-másfél hét mire elkezdegyáltalán látszódni némi arcszőrzet.Hat Szóval ehhez viszonyítva, hakb 7-8 naponta végig megyek rajta a borotváva lés ezt sosem mulasztom el, akkor nyilván soha nem fogja látni senki a bajszomat, szakállamat, mert egyszerűen nem hagyom hogy kinőjön.
2/2 anonim válasza:
Dehogy volt beültetésük, teljesen átlag szakálla van mindkettőnek, annyi történt, hogy kinövesztették és ápolják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!