Miért van egyszerre kellemetlen, mégis vonzó illata a lábujjaimnak körömvágás után?
Figyelt kérdés
Egészséges vagyok, nincs semmi fertőzésem. Mégis, miután levágom a lábkörmömet, van valami vonzó és taszító illat.2022. szept. 13. 22:51
1/4 anonim válasza:
Ez szerintem mindekinek van az a furcsa szag olyankor. Én nem szeretem, mindig lábát mosok utána.
2/4 anonim válasza:
Számomra szimplán csak undorító. Bár én a száraz fikámat sem eszem meg.
3/4 anonim válasza:
Taszító szerintem azért, mert a köröm alatti rész kvázi pállott, hiába is tisztítod-szárítod meg mosakodás után, csak körömvágás során szabadul fel a köröm alsó részének a szellőzése.
Vonzó: mert az ember megszokik egy alaptestszagot magán, és ez lehet, hogy vonzó neked, tetszik.
4/4 anonim válasza:
Én ugy tudom, hogy baktérium szag. Emlékeztet is a penészes sajtra meg az élesztőre kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!