Dm hajvitaminrol mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Már több fajta vitamint próbáltam,kivéve ezt
Az 5 ezer forintos kollagén kapszulatol a 12 ezer forintos "csodabogyoig".
Persze,csodát nem vártam,de azt hittem legalább a bőrömön tényleg segít,bár nem annyira problémás
Nem rég tudtam meg,hogy van ilyen dm-es hajvitamin 🤨
2022. szept. 9. 09:00
1/9 anonim válasza:
Hatásos, a szempillám is hosszabb lett tőle. Sokaktól hallottam, hogy pattanásokat okozott, nekem nem. Ha lejár akkor véletlen se vedd be, mert kegyetlenül lehet tőle hányni.
2/9 anonim válasza:
Nekem nagyon bejött. A hajam sokkal gyorsabban nő, a körmeimet hetente vágni kell.
3/9 anonim válasza:
Nekem ez az új formula nem jött be. Ugy kicsapott, hogy ilyen 1-2 cm-s mélyen a bőr alatt futó pattanasokat okozott.
4/9 Metionin válasza:
Én sajnos hánytam tőle, így hamar abbahagytam. Ismerőseim dicsérik.
5/9 anonim válasza:
Nekem nagyon bevált.
Pár pati szokott lenni az arcomon, de az anélkül is.
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon gondolkozom rajta,a kérdés kiírása után rákerestem kremmanian.
Rengetegen írták,hogy pattanások az okozott nekik,viszont be is vált
Megéri az a pár pattanás? :D
Egyébként nagyon hajlamos rá a bőröm
2022. szept. 9. 12:22
7/9 anonim válasza:
Én nem tartom valószínűnek, hogy egy kvázi multivitamintól pattanásosak lennének. A vitaminok nem okoznak pattanásokat. Hormonális okai lehetnek vagy ételintolerancia stb.
9/9 anonim válasza:
Nekem a homlokomon lettek tőle ici pici pattanások vagy akármik, eddig sosem volt ilyenem. Kb 4-5 vitamin után kijöttek és mást nem valtoztattam a rutinomban. Amint abbahagytam eltűntek, úgyhogy fix attól volt:((( nagyon sajnálom, mert nagyon dicsérték
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!