Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van ez? (Piercing kérdés)

Miért van ez? (Piercing kérdés)

Figyelt kérdés

Már több,mint 2 és fél éve van köldök piercingem.

Eddig semmi baj nem volt vele,de az utóbbi pár hónapban folyamatosan begyullad, van, hogy akár egy-két hétre is, és nem az ékszer a gond szerintem. (Apacsban vásárolt piercingeket használok ) Van egy monroe piercingem is, már 1 éve,és semmi gond nincs vele, csak a köldökömmel.

Már nagyon dühít, mert csúnya, és fáj, pedig kezelem mindig. (lefertőtlenítem alkohollal az ékszert, betadine-nal kenegetem) És akkor elmúlik egy időre,de aztán újra begyullad, és nem tudom mit csináljak. =/

Hallottam Tetran kenőcsről, érdemes lenne kipróbálni?

Már ötleteket is várok! :)

Köszi előre is a válaszokat!

2010. szept. 25. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Betadine nem sokat ér. A tetran nálam bevált minden pc-nél szóval tegyél 1 próbát.

18/F

2010. szept. 25. 14:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Bocsi,elírtam, nem "már ötleteket is várok,hanem más ötleteket is várok!" :D

Köszi, kipróbálom majd. :)

2010. szept. 25. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló problémám volt, eleinte minden oké, aztán folyton begyulladt.. elmentem bőrgyógyászhoz aki azt mondta h vegyem ki és kezeljem tetránnal.. persze nem szedtem ki, de így is meggyógyult a tetrántól. úgyhogy én is azt ajánlom. vagy esetleg még az aloe first is hatásos.
2010. szept. 28. 14:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Én sem szeretném kiszedni. :D

Köszi a választ! :)

2010. szept. 28. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!