Gyenge illatú sajátmárkás sampon?
Figyelt kérdés
Elősamponnak keresek valami olcsóbb és gyenge illatú (még jobb, ha illatmentes) sampont, a gyógysamponom elé. Sajnos, amiket eddig próbáltam, túl erős illatúak voltak és átütöttek a fő samponon, kétes végeredménnyel. Kérlek, hogy ajánljatok olyan olcsóbb, lehetőleg sajátmárkás sampont (pl. Müller, dm, Aldi, Rossmann, Tesco, Lidl), aminek enyhe vagy könnyen elillan az illata.2022. szept. 5. 02:21
1/5 anonim válasza:
Ennek semmi illata nincs, és olcsó is.
2/5 anonim válasza:
Hat, en DM, Rossmann es lidl sajatmarkas sampont probaltam, azokrol tudok nyilatkozni. A drogeriasok nem habzanak fel nekem zsiros hajon. A Lidl sampon allagaban es habzasaban a babasamponra hasonlit. Cien markaju pro vitamin repair and protect shampoo-t hasznalok. Mivel ez nekem megfelel, nem kiserleteztem utana massal..
4/5 A kérdező kommentje:
#2 Köszönöm, hogy megosztottad a habzásról való tapasztalataidat, habár számomra nem derül ki, hogyan kapcsolódik az a kérdésemhez. Azt írod, hogy tudsz nyilatkozni a kipróbált samponokról, de mégsem árultad el, melyik volt gyenge illatú.
#1;3 Hálásan köszönöm a javaslatot, sose találtam volna rá erre a samponra, mert nem jelölik külön, hogy illatmentes.
2022. szept. 8. 00:15
5/5 anonim válasza:
#4 én is csak onnan tudom, hogy beleszagoltam😆
Illetve használom a balea med archabot és annak is ugyanaz az "illata"
(#3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!