Szilikon vagy szulfátmentes sampont válasszak?
Vagy ha mindkettőt felváltva használom hajmosásoknál jót tesz a hajamnak?
A vállam tetejét épp, hogy érinti a hajam vége.
Az a problémám, hogy 1-1,5 centinél lejjebb nem zsírosodik a hajam csak egyre jobban szárad el és egyre több dolgot kell a hajamra kennem, hogy “feltöltsem nedvességgel”.
A végét mindig vágatom, ha lejjebb ér a vállamnál, de szeretném végre megnöveszteni, de így nem megy már 2 éve próbálkozom.
Neten olvastam, hogy jót tesz a hajnak az ilyen mentes sampon csak nem tudom melyiket vegyem.
A Pantene rose miracle szilikon mentes sampont és a Pantene szulfátmentes miracle rose sampont néztem ki.
Nekem a vállig erő hajamat 6 évbe telt, mire hosszabb lett. Jó voltak olyan tényezők, hogy én vagy fodrász rontotta el a vágást, kihullott a fele meg ilyenek.
Én jelenleg azt csinálom, hogy van 2 samponom. Az egyik mélytisztito szulfátos, a másik meg szulfátmentes. Utóbbira nem találtam jót, így cerave habzó lemosót használom. A szilikon a samponban mindegy, hogy van vagy nincs.
Aztán a többi haj ápoló a legfontosabb. Kondicionáló minden mosás után, esetleg pakolás alkalmanként. Hajolaj, hajban maradó cuccok. Ezek pl mind lehetnek szilikonosok, hogy az kopjon le a hajadrol és ne a hajad kopjon.
Értem köszi a választ.
Mindkettővel megmosod hajmosásnál vagy egyszer ezzel egyszer azzal?
Én heti 2x mosok kb hajat, de addigra nagyon zsiros lesz, emiatt 2x samponozok. Először a melytisztitoval utana a kimelobbel.
Esetleg azt is megprobalhatod, hogy heti 1x hasznalod a melytisztitot és a többi alkalommal meg a kimelobbel mosol hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!