Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire normális hónaljgyanta...

Mennyire normális hónaljgyanta után ez a fajta fájdalom ?

Figyelt kérdés

Egy szűk hete voltam kozmetikusnál, ahol immáron már bevettem a sorba a hónaljgyantázást is. Szemöldökömet és a lábamat már gyantáztatom egy ideje, azokkal nincs is semmiféle probléma. A hónaljamhoz most nyúltak először és igen, fájt de azt is tudtam hogy akkor ez teljesen normális, főleg hogyha hozzánézzük hogy előtte évekig borotváltam.

Most viszont durván egy órával ezelőtt elkezdett mindenfajta előzmény nélkül bele-belenyilallni a fájdalom az egyik hónaljamnak az egyik pontjába, és olyan szinten mélyről jön a fájdalom hogy esküszöm még a kezem más részein is érezni vélem..

Nem tudom hogy most csak én gondolom túl és ez most teljesen normális vagy esetleg érdemesebb lehetne mégiscsak visszaállnom a borotvára.. Nem vagyok hozzáértő, jó lenne ha valaki tudna segíteni hogy ilyenkor most mi is történhet, illetve hogy normális-e ez 6 nap után vagy sem.. Kicsit bevallom bosszant ugyanis eddig max csak érzékeny volt, de fájni nagyon nem fájt. Az aznapot és az azt követő nap elejét kivéve..

2022. szept. 4. 02:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet szőrtüsző gyulladás.
2022. szept. 4. 04:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Ahogy 1-es írja. Lehet szőrtüszőgyulladás. Antibiotikumoskrémmel kend be. Recept nélkül lehet jó pár fajtát venni.
2022. szept. 4. 07:26
 3/4 anonim ***** válasza:
61%
Csak egyszer gyantáztattam a hónaljam, tapintható, fájdalmas csomócska keletkezett miatta. Szőrtüsző gyulladás volt, mert pár nap múlva elmúlt. Viszont megijedtem. Én azóta Weet-tel szoktam szőrteleníteni.
2022. szept. 4. 12:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Szőrtüsző gyulladás én hidrogén peroxiddal szoktam kezelni úgy nap alatt el múlik.
2022. szept. 4. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!