Akiknek nem tartja meg a haja a hullámokat: milyen volt a frizurátok? Azon gondolkozom, hogy egyenesen hagyom.
Tudok olyan hullámokat, amik tartósak, de ahhoz sok kence kell a hajamra, ami emiatt szöszösnek néz ki egy idő után. Viszont ha egyenesen hagyom, akkor szép marad a felszíne, csak a hullámos haj mégiscsak jobban tetszik…
Ti hogy oldottátok meg?
Hál istennek hagyd is úgy.
Sok nő csinál extra formát esküvőre, és sokszor előnytelen, főleg amikor kihozza a teljes fejformát ami kiengedett egyenes hajnál nem látszik.
De ugye egy menyasszonynak nem mindhatják azt, hogy nem vagy csodaszép 🙂
Nekem ez pl. nagyon tetszik, hasonlóban gondolkodom:
Nekem is szög egyenes. Én anno azt csináltam (sajnos), hogy bezseléztem a tincseket, feltekertem egy hosszú ceruzára és hajsütővel "beleégettem" a zselét így 2 napig is úgy maradtak a loknik. Persze ezt senkinek nem ajánlom, gondolhatod mennyire visszatört egy idő után.
A másik módszer ami egész tartós szokott lenni, hogy enyhén benedvesítem a hajam este és ujjnyi vastag tincsekre befonom. Ettől inkább csak göndör lesz, de tartós.
A harmadik módszer már drágább, de szerintem ez a legkevésbé káros. Vettem egy csatos póthajat (indiai) igazi hajból, amit alkalmanként fel tudok csatolni a sajátom alá és azzal együtt sütöm be a sajátomat. Egész nap megtartja a hullámokat, viszonylag kevés hajlak segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!