Hogyan vegyem rá magam a lábszőrtelenítésre? 18/L
Figyelt kérdés
Nagyon lusta vagyok hozzá ,de nagyon zavar a szőr a lábamon, pedig még a szoknya is jól áll. Gyantát nem bírom, borotváláshoz meg ugye lusta vagyok. De nem szeretek hosszú nadrágba mindig lenni, mert a szoknyát jobban szeretem.2022. szept. 1. 12:17
11/19 A kérdező kommentje:
Nem bírja a bőröm vagyis én nem bírom a fájdalmat inkább mondjuk így.
2022. szept. 1. 14:05
12/19 anonim válasza:
Heti 1 borotválkozás, kb. fürdés közben nincs több 5 percnél.
13/19 anonim válasza:
Aki írta, hogy "nem akar tetszeni a párjának", közlöm, van párom és a lábam is szőrös. Mégis tetszem neki. Nahát! Mik vannak 🤔🤨🤭
14/19 anonim válasza:
Igen #13, ezt én is tanúsíthatom. Nekem pont a párom miatt szőrös a lábam, mert neki ez tetszik. Nem sokan, de vannak ilyenek is 😀
16/19 anonim válasza:
Kerdezo, en furdes kozben leborotvalom a labam, karom, honaljam, ha kell ott lent is, kb. 5 perc alatt.
17/19 anonim válasza:
én minden héten leborotválom a lábam, mert szoknyát hordok az év minden napján. nem akarok szőrös lábbal járkálni, főleg nyáron, de egyébként télen se, hiába húzok alá harinacit. meg sokszor testszínű harit húzok a szoknyám alá, szerintem látszódna is, ha nem borotválnám a lábamat. nem nagy dolog, 5 perc kb az egész. nő létemre ennyit igazán megtehetek.
18/19 anonim válasza:
#17 hetente egyszer? 😮 Uh akkor nagyon szerencsés vagy, lassan nő a szőröd. Nekem naponta kell.
19/19 anonim válasza:
Trimmerrel végigmész, 2 perc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!