Szőrtelenítő géppel nagyon fáj, hogyan használjam?
Sziasztok! Még a nyár előtt kaptam páromtól egy szörtelenítőgépet, mert régóta vágytam rá, mivel azt elég szinte 1-2 hetente használni. Eddig borotvával és habbal szörtelenítettem. Amikor kipróbáltam első alkalommal csak úgy simán a lábamon, azt hittem kiugrik a szemem. Nagyon brutál módon fájt. Legközelebb megpróbáltan tusolás után, bekrémeztem és úgy, hogy legyen puhább a bőr de ígyis olyan érzés mintha kisebb áramütés érne. Nagyon fáj. Azóta nem próbáltam de gondoltam hátha tudtok valamit ajánlani hogy mikor kezdjek neki?mikor még picik a szőrszálak vagy hosszabbak? Mivel kenjem be a bőrfelületet? Hónaljon, intim testrészeken ti használjátok?
Köszi szépen ha válaszoltak!
Bocsi, ha valakit Nagyon zavartam a kicsinyes hülyeségemmel.
A szőrtelenítő gép (epilátor) tövestől tépi ki a szőrszálakat, azért fáj és épp ezért tartósabb is az eredmény. A borotva meg a szőrtelenítő krém/hab csak elvágja a szőrszálakat. Ezek fájdalommentes, viszont nem túl tartós megoldások.
Ez van, a szépségért meg kell szenvedni.
Igen, fáj. Ezért tart hosszabb ideigy mert tövében tépi ki a szálat .
Ha eddig borotválkoztál akkor most darabra rengeteg a ször és azért fáj jobban. Kb 5-6 alkalmat adj neki. Utána elkezd majd ritkulni és kevesebbszor kevesbe faj. Illetve hozzaszoksz.
A bor puhitasa vizzel tenyleg segit de ne kremezd be elotte.
Kitartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!