Pattanásos, zsíros bőrre tudtok ajánlani valamit?
Előbb kezdhetnek azzal, hogy leírod, hogy miért ilyen az arcod, miket tettél eddig, miket eszel, miket iszol, van-e allergiád...stb.
Hasznos választ csak úgy lehet adni, ha minden információt ismerünk.
Mennyire pattanásos?
Miket használtál eddig rá?
Recept nélkül is elég jó krémeket,lemosókat lehet kapni.
De ha nagyon csúnya lehet megnézethetnéd bőrgyógyásszal,vagy legalább háziorvossal.
Receptre is nagyon jó pattanás ellenes szereket lehet kapni,ha már más nem használ.
Balea med arclemosó gél- nekem már az első pár használat után segített
Balea med kézkrém- vékonyan kell kenni, hogy ne maradjon zsíros
Balea pattanás tapasz, balea miteszer tapasz, Revox niacinamid
Plusz egy jó kozmetikus. Végső elkeseredésemben elmentem egy arctisztító kezelésre, amitől vártam a megváltást és bevált! Azóta 1x mentem még és sokkal jobb a bőröm. A tudatos bőrápolás is jó dolog, viszont sokan azt mondják, hogy a minimál rutinra átállás jobb volt. Nekem is jobban bevált a minimál rutin (tisztítás, fényvédő, hidratáláa).
Ja meg amit kihagytam és csodaszer az az akneroxid.
#4 voltam
Az se mindegy hány éves vagy.
Nekem 22 éves koromig olyan volt mint a varangy bőre.
Hormonok, táplálkozás,folyadékbevitel,higiénia, stressz, szexuális élet... Stb minden kihat a bőrre.
Tartsad tisztán, naturan és ápold. Szükség esetén fertőtlenítés, kozmetikus vagy bőrgyógyász.
+napoztasd
Ha tini vagy el fog múlni.
22-25éves koromban is volt, de nem vészes, aztán lecsitult.
Sima vízzel mosom, minden nyáron 2x napsütés által lehámlasztom,hogy regenerálódjon, megújjujon a bőröm.
30 vagyok és teljesen ránctalan az arcom. Ez miatt 20-22nek néznek. (nem sminkelek)
Nálam is a Balea MED vált be, pár nap után tényleg látványos volt a változás. Reggel és este használom.
Én is már hosszú idôk óta kipróbáltam mindent, de ez most végre bevált. És árban is barátságos, mint a legtöbb.
9-es válaszoló vagyok, javítok:
Árban is barátságos, nem úgy, mint a legtöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!