Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros pattanásos bőrre...

Zsíros pattanásos bőrre melyik a legjobb micellás víz vagy bőrápolási termékek?

Figyelt kérdés
Már évek óta küzdök a zsíros bőrömmel és a segítségeteket szeretném kérni aki szintén ilyen cipőben volt hogy mely bőrápolási termékek váltak be neki?

2022. jan. 3. 10:45
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Garnier micellás vize se jött be attól is kipattogtam.
2022. jan. 3. 10:46
 2/14 anonim ***** válasza:
11%

Garnier Pure Active arcradír

[link]

+

Neutrogena Blackhead tonik

[link]

igaz, ezeket páromnak vettem a zsíros, miteszeres arcbőrére, de ha használja rendszeresen, szép az arcbőre.

2022. jan. 3. 11:12
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
Ilyen bőrre nem való micellás víz, a habzó lemosók a jók.
2022. jan. 3. 11:41
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Micellas víz sminklemosásra való. Dupla tisztításra tudod esetleg használni este, de emellett kell egy megfelelő arctisztító. Cerave, la rosche posay például. Hidratáló krém, fényvédő is érdemes. Pattanásra jó a niacinamid, retinol, bha hámlasztó, c vitamin, agyag maszk.
2022. jan. 3. 11:55
 5/14 anonim ***** válasza:
24%

Igazából az erős lemosók nem jók a zsíros, aknés bőrre, mert kiszárítják azt és még több zsír termelésére serkentik.

Tinédzser korom óta küzdöttem nagyon problémás bőrrel, nekem már felnőttként ezek váltak be:

1. Lemosás: Naturland mosdókenőcs (Unguentum hydrophilicum nonionicum) reggel és este. A sminket is lehozza, patikában kapható.

2.a Tonizálás reggel: Vizes vattára csepegtetett teafaolaj. Fontos, hogy vizes legyen a vatta, mert úgy nem marja ki a bőrödet.

2.b Tonizálás este: Natúr rózsavíz. Elsősorban keleti boltokban lehet kapni.

3.a Hidratálás reggel: 50 faktoros naptej, az érzékeny bőrre ajánlott télen is. (Én Garniert használok, náluk kapható hipoallergén változat.)

3.b Hidratálás este: Gyógyszertári Cremor aquosus alapkrém. Szintén patikában kapható.

Nekem ezek fél év alatt teljesen rendbe hozták az arcomat, jelenleg már alapozót sem használok. Fontos, hogy türelmes légy a bőröddel, ne gyötörd és hidratáld megfelelően. Ezek mellett érdemes étrendet is váltani, számomra a tej elhagyása is sokat számított.

2022. jan. 3. 12:08
 6/14 anonim ***** válasza:
7%

Ilcsi fekete vagy zöld szappan arcmosáshoz.Ilcsi termékeket az Ilcsi webshopban tudsz venni, vagy Ilcsivel dolgozó kozmetikusoktól.

Lehet ezeket elég lesz használni csak este egy idő után, reggelre meg elég a langyos vizes arcmosás.

Használhatsz Geek&Gorgeous bha savat este arcmosás után.Napi, vagy minden másnap rendszerességgel.Ezt Dm-ben is lehet már kapni.Ha nagyon szárít, használd ritkábban.

Este és reggel bőrtípusodnak megfelelő hidratáló krém, reggel fényvédőzz is SPF30-al.

Konkrét pattanásokra Ilcsi ichtiolos korrektor.

Emellett járhatnál havonta kozmetikushoz kezelésre.

2022. jan. 3. 12:46
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
Skinsmart videoit nézegesd
2022. jan. 3. 12:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Mielőtt beleugrasz a drogériák krémjei közé, érdemes egy teljes vérképes vizsgálatot csináltatnod, főként, ha a nagyon pattanásos, zsíros bőr mellé más problémák is társulnak (nagyobb testsúly, átlagnál sűrűbb és erősebb testszőrzet stb.), elképzelhető, hogy betegség áll a háttérben, például PCOS vagy pajzsmirigy betegség. Kitartást, el lehet mulasztani a kis dögöket! :)
2022. jan. 3. 16:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem a Cerave szalicilsavas lemosója segített sokat + egy jó hidratáló (nekem ez is cerave).
2022. jan. 3. 17:06
 10/14 anonim ***** válasza:
A micellas víz csak smink lemosásra jó, aztán azt is le kell mosni. Géles vagy krémes lemosót válassz, a habzó nem jó, és alkohol se legyen benne. C vitamin, bha, pha, aha sav a kulcs összetevő amit keress a termékekben. És egy nagyon könnyű hidratalo is fontos, ha jól hidratalod kevesebb faggyu termelődik így nem lesz annyira zsíros a borod. Paula’ choice, COSRX, facetheory, the ordinary. Ezeknek nagyon jók a termékeik
2022. jan. 4. 05:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!