Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros pattanásos bőrre...

Zsíros pattanásos bőrre melyik a legjobb micellás víz vagy bőrápolási termékek?

Figyelt kérdés
Már évek óta küzdök a zsíros bőrömmel és a segítségeteket szeretném kérni aki szintén ilyen cipőben volt hogy mely bőrápolási termékek váltak be neki?

2022. jan. 3. 10:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Alapvetően a micellás víz a "kosz" (smink, stb) eltávolítására való.

Nekem ami bevált:

- aktív szenes szappan (kifejezetten arcra való)

- tonik

- micellás víz

- fényvédős színezett hidratálókrém

- púder

Illetve hetente legalább 1x rakok fel egy zöld agyagos maszkot, lemosás után pedig valami jó zsíros krémet kenek rá (vagy sima shea vajat).

Fontos a hidratálás, sokáig próbáltam szinte csak szárítani a bőröm, amitől csak még több zsírt termelt.

Plusz NAGYON fontos, hogy odafigyelek arra hogy mit eszek. Sajnos imádom az olajos magvakat, meg is látszik rajtam amikor benyomok egy-két marék mandulát. :D

De alapvetően ezek segítenek, nagyjából matt marad az arcom egész nap. (Régen látható olajcseppek ültek ki a bőrömre, olyan rossz volt a helyzet :S )

Az utóbbi 1 évben látszik a maszk hatása, az nem tesz jót, de ha épp nem megyek sehova és nem hordom egy-két hétig, máris elkezd javulni.

2022. jan. 4. 09:56
 12/14 anonim válasza:

[link]

Tőlük rendeltem a Benton arclemosót és nagyon segített a zsíros bőrömön.

Több lány ismerősöm is használja és tök jó.

Szerintem ez sokat fog segíteni és gyorsan ki is szállítottak

2022. jan. 4. 13:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Skinsmart oldal,jó arcapolasi rutin.

Arcradír,szappan nem.

Jó termekek:The Ordinary,Cerave,LRP,Cosrx,Geeg&Gorgeous,PC,Revox.Ezekből a márkákból válogass.

Tovabbá nézd meg ezeket az oldalakat instán;skinsbyvivi,okosszépseg.

2022. jan. 4. 20:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Bioderma rozsaszin micellas viz, olvass utana a Kreammanian, sok pozitiv velemeny van. Szepen leszedi a sminket, megtisztitja az arcbört.

Kevesen tudjak, de a micellas vizet is le kell mosni sima vizzel. Utana megfelelö hidratalo nappali/ ejszakai arckrem.

Arcmosashoz szinten a Bioderma Kek szinü lemosojat ajanlom, kifejezetten zsiros börre valo.

2022. jan. 5. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!