Hajbeültetés 20 évesen?
Kopaszodás esetén támogatom azokat, akik hajbeültetnek.
Valamiért pl magyarban is sokaknak 20-30év között már nincs hajuk.
A keletibb népnek pedig megmarad.
A táplálkozás is biztos nagy mértékben befolyásolja, mert japánba költözött haverunk kopaszodása megszűnt és pelyhesedik vissza.
(aztán lehet egyedi eset, passz)
Az viszont tény: a fejbőr azon egyik területek egyike, ahol magas szintű a vitaminok tárolása.
Pl a hairClinik ezért is jó rá.
Persze, ha gének a felelősek a kopaszodásért, akkor nincs az a kencefice, vitamin stb amely helyreállítja a gének működését.
A hajbeültetés nem olcsó és kellemetlen, ha fel vagy rá készülve, hajrá.
Egy hengeres speciális tűvel ültetnek át hajhagymákat azon területekről, ahol sűrűbb a hajhagymák száma.
Ezt a tűt úgy szúrják bele a bőrbe s olyan mélyre, hogy a hajhagyma ne sérüljön, kisebb bőr darabbal helyezik át új helyére.
Ha nincsen erős idegzeted ilyenekhez, ne csekkolj videót és csak bízd a szakira.
Testvérem szeretne, ezért is néztem utána a folyamatoknak.
Munkának is elfogadnám a hajbeültetést. Lehet ennek is utána nézek. ><
Szintén 20 éves voltam mikor átestem rajta és szintén Norwood skála 2 voltam. Egy vagyont fizettem érte, viszont az eredménnyel egyáltalán nem voltam megelégedve. Közel sem lett olyan sűrű a hajam mint amit igértek.
Hátul nem hordhatom 3mm-től rövidebben a hajam mivel akkor szemmel láthatóak a 'pöttyök' ahol koszedték a hajhagymákat, elöl pedig megintcsak lóf*z mivel szemmel látható hogy ritkább a beültetett rész :D
Én mohawk stilusban hordom a hajam ez miatt, viszont a fejem hátsó részét is leborotválom. Igy hátul már nem lehet észrevenni a 'pöttyöket' elöl pedig még nem olyan hosszú a beültetett rész hogy nagyon szembetűnő legyen a ritkasága.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!