Férfiak! Lábszag/talp izzadás ellen mit szoktatok használni? A spray nem válik be..
Reggel meg kell mosni szappannal - igazi szappannal, nem tusfürdővel!
A nap nagy részében meg - feltéve, hogy ha meg lehet oldani, - nem zárt cipőben kell tartózkodni. Nyilván ha nem lehet megoldani, akkor esélytelen a lábszag elkerülése rövid idő alatt is már!
A zokni lehetőleg ne műszálas legyen.
A cipőt meg ki kell mosni legalább havonta, ha zárt.
Nekem soha nem szokott büdös lenni, ha most kimennék megszagolni a cipőmet, szerintem sima cipő szaga lenne.
Viszont nem rég vettem egy új papucsot itthonra, és az történt hogy a pántjánál meg pár helyen kivörösödött a bőröm, és durva lábszaga lett a lábamnak. ..a full nyitott papucsban...
Arra gondolok hogy a papucs anyagában lehet valami amire allergiás vagyok.
Ebből kiindulva nem lehet hogy allergiás vagy valamire a zokni vagy a cipő anyagai közül??
1-es, vegyél a kérdezőnek, hogy ő is igényes lehessen.
Ugye tudod, hogy ritka bunkó hozzászólás volt?
Kérdezőnek:
Nekem nem büdösödik be a lábam. Mindig pamutzoknit hordok, vagy maximum olyat, amiben egy kevés műszál van (hogy nehezebben lyukadjon ki).
A másik, amiről nem szólt eddig senki: a cipő. Én kizárólag bőr cipőt hordok. Ilyen időben természetesen vékonyat, vagy szandált.
Igen, a bőr cipő sokkal drágább, mint a műbőr. Ez van.
A sportcipőkbe nekem is belebüdösödne a lábam. Középiskolás korom óta nem hordok ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!