Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tapasztaltátok már hogy...

Tapasztaltátok már hogy vannak dezodorok, amik szinte egyáltalán nem használnak?

Figyelt kérdés
Tehát ugyanúgy izzadsz tovább, csak legfeljebb kicsit elnyomja valami illatanyaggal a szagokat.

2022. aug. 8. 10:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában egy dezodor csak annyit tud, hogy megöli a bőrön lévő bacikat, ami a kellemetlen szagot idézi elő. Mellékes kérdés, hogy a legtöbb dezodor napjainkban izzadásgátló is egyben.
2022. aug. 8. 10:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát én olyat tapasztaltam, hogy hiába nem lesz a ruhám izzadságszagú, de akkor is inkább kimosom, mert némely dezodornak olyan erős a szaga, hogy az is zavaró, hogy úgy beléivódik.
2022. aug. 8. 10:39
 3/13 dontspam válasza:

Inkább mondjatok olyat ami használ...

30+ fokos melegben, akár kocogok, akár bringázok használhatok bármit, szakad rólam az izzadság, max. arra jó, hogy ne legyél büdös.

Másrészt viszont, ez normáis emberi tulajdonság, tehát direkt gátolni nem is szabad, nem egészséges.

2022. aug. 8. 10:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát őőőőő... nem tudom, megmondom őszintén sportolásnál lehet tök mindegy mit használ az ember mert így is-úgy is leizzad.
2022. aug. 8. 11:02
 5/13 anonim ***** válasza:
Én meg csak ezt tapasztalom. Valamiért a jobb hónaljam nagyon büdös szokott lenni, még akkor is, ha amúgy nem is sportolok meg ilyesmi, elég csak 5 percet sétálnom ilyenkor nyáron az utcán és úgy leizzad meg bebüdösödik, mint másoknak kb. egy maraton lefutása után...Szóval nekem magában kb. egy dezodor se használ. A Rexona az, ami talán picit tovább tart, mint más dezodorok, de amúgy nekem csak az jött be, hogy hetente kenegetem gyógyszertári izzadás elleni ecsetelővel és így legalább nincs szaga, ha leizzadok.
2022. aug. 8. 11:14
 6/13 A kérdező kommentje:

Nekem is csak a Rexona vált be.

De akkor úgy látom nem csak nálam van ilyen gond.

2022. aug. 8. 11:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem a púderes cuccok beválnak izzadás ellen, de azokkal meg csak annyi a gond, hogy borzalmas fehér foltok lesznek tőlük a ruhán. 😫
2022. aug. 8. 11:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen, ahogyan a silány minőségű parfüm sem jó semmire így a silány minőségű dezodor sem. Nem várhatsz el egy olyan hatást egy 300-400 Ft-os dezodortól, mint attól ami mondjuk 1500-2000 Ft. Ugyan ez a parfüm is.

A 3.000 Ft-os parfüm érződik kb 2 órán át, a 20.000 Ft-os parfüm pedig érződik egész nap.

Illetve izzadsz is tőle, ha nem megfelelő minőségű.

Én egyébként golyós izzadásgátlót használok + parfümöt. (Dezodort már annyira nem, max ritkán.)

2022. aug. 8. 12:31
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az izzadságot nem szüntetik meg, azt nem is várom el, de azt igen, hogy pár óra után ne legyek büdös. Van sajnos, ami nem vált be, mostanában dove-ot használok és azzal elégedett vagyok
2022. aug. 8. 14:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen. Csak ilyen dezodor létezik.
2022. aug. 8. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!