Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tapasztaltátok már hogy...

Tapasztaltátok már hogy vannak dezodorok, amik szinte egyáltalán nem használnak?

Figyelt kérdés
Tehát ugyanúgy izzadsz tovább, csak legfeljebb kicsit elnyomja valami illatanyaggal a szagokat.

2022. aug. 8. 10:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig felbszódok ezen, én nem tudom kiken tesztelik ezeket a szarokat, de hatástalan majdnem mind. Én konkrétan fél órányi buszban ülés alatt leizzadom az összeset, lehet 48 órás is, tök mindegy. Vettem már drágát patikában, az is egy fos volt. Ami nekem bevált a 48 órás 6-700 forintos szürke spraydobozos Dove,ami kibírja 6 óráig is, és a legócskább uniszex 400 forintos Rexona krémdezodor, a kék tetejű. Az utóbbit picit át szoktam izzadni, de nem vagyok tőle büdös, mint ilyen flancos Alverdéktől.
2022. aug. 9. 05:20
 12/13 A kérdező kommentje:
11 mondjuk az alverde nagyon rossz márka
2022. aug. 9. 06:17
 13/13 anonim válasza:

Én is sok fajtát próbáltam mert a legtöbbnek hamar elmúlt a hatása.

Ami bevált és évek óta használom az a Nivea dezodorok (ferfi, sötétkék üveg) azok közúl is a legjobb volt az extra erős (piros szín volt a cimkéjén, viszont ezt már egy ideje szntem nem gyártják)

Azóta a többi Niveát szoktam venni és azok is jók. Használ egész sokáig akkor is ha leizzadok

2022. aug. 29. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!