Sotret? Vélemények? Tapasztalatok?
Hatásos, de ajánlom figyelmedbe a beteg tájékoztatót. [link]
Rengeteg lehetséges mellékhatása van, többek között tönkreteszi a májat, kiszáradsz tőle, és álmatlanságot okoz. De ezeknél vannak súlyosabbak is pl. öngyilkossági hajlamúak nem szedhetik, mert lehet olyat tesznek amit nem kellene. Nagyon durva gyógyszer. Nem is tudom, hogyan engedélyezhették.
:( hm hát igen a mellékhatások elég durvák, de nem mindenkinél jöhetnek elő nem ? csak egyes esetekben..
én nagyon szeretném szedni, mert ezek a ronda pattanások nagyon nem akarnak elmúlni :( és szülői aláírás is kell hozzá, hogy szedhesd :O Anyum meg nem akar belemenni a mellékhatások miatt :(
Kedves Kérdező!
Én már lassan 1 éve szedem a Sotret-et és a mellékhatások közül egyedül a bőrkiszáradást tapasztaltam, de az se vészes, mert testápolóval kordában lehet tartani.
A durvább mellékhatásokkal kapcsolatban, mint az öngyilkossági hajlam, máj károsodás, alvászavar stb. annyit mondanék, hogy az emberek nagyok kevés hányadánál fordul elő. A kúra nálam nagyon hatásos volt, már 1 hónap után látszott a javulás, a pattanásaim teljesen eltűntek, sőt a mitesszereim nagy része is felszívódott. Csak ajánlani tudom ezt a gyógyszert.
Az én véleményem (történetem) annyi, hogy sajnos beszedtem, a bőrproblémám teljesen meggyógyult, viszont nem telt el 2 év a gyógyszer szedése és a teherbe esés között, így nem tarthattuk meg. Viszont, azóta újra kijönnek a bőrömön ezek a csúnyaságok.
Levonod te a következtetésedet és csak akkor kezd el szedni, ha teljesen bízol benne, ha kicsi aggályod van ellene, akkor inkább keress más megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!