Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sotret? Vélemények? Tapasztala...

Sotret? Vélemények? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
17 éves csajszi vagyok. Vannak pattanásaim kezelem őket zineryttel, de ez sajnos kevésnek bizonyul én azt szeretném, ha teljesen elmúlnának, ezért a bőrgyógyászom a Sotret nevezetű gyógyszert ajánlotta. Még nincs kiváltva, mert szükséges vérvétel a szedéséhez. Szedi valaki ezt a gyógyszert ? Milyennek bizonyult ? Valóban hatásos pattanások ellen? Előre is Köszi :)
2010. szept. 23. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Hatásos, de ajánlom figyelmedbe a beteg tájékoztatót. [link]

Rengeteg lehetséges mellékhatása van, többek között tönkreteszi a májat, kiszáradsz tőle, és álmatlanságot okoz. De ezeknél vannak súlyosabbak is pl. öngyilkossági hajlamúak nem szedhetik, mert lehet olyat tesznek amit nem kellene. Nagyon durva gyógyszer. Nem is tudom, hogyan engedélyezhették.

2010. szept. 24. 08:58
 2/6 A kérdező kommentje:

:( hm hát igen a mellékhatások elég durvák, de nem mindenkinél jöhetnek elő nem ? csak egyes esetekben..

én nagyon szeretném szedni, mert ezek a ronda pattanások nagyon nem akarnak elmúlni :( és szülői aláírás is kell hozzá, hogy szedhesd :O Anyum meg nem akar belemenni a mellékhatások miatt :(

2010. nov. 5. 15:43
 3/6 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Én már lassan 1 éve szedem a Sotret-et és a mellékhatások közül egyedül a bőrkiszáradást tapasztaltam, de az se vészes, mert testápolóval kordában lehet tartani.

A durvább mellékhatásokkal kapcsolatban, mint az öngyilkossági hajlam, máj károsodás, alvászavar stb. annyit mondanék, hogy az emberek nagyok kevés hányadánál fordul elő. A kúra nálam nagyon hatásos volt, már 1 hónap után látszott a javulás, a pattanásaim teljesen eltűntek, sőt a mitesszereim nagy része is felszívódott. Csak ajánlani tudom ezt a gyógyszert.

2011. jan. 23. 14:04
 4/6 Xebay válasza:
Már nem azért de vérvételi eredmény kell hozzá nekem megvolt és minden jó volt.Közepesen volt pattanásos a bőröm ez a gyógyszer 2 hét alat a böröm nagy részét le tisztitotta. Most lábműtét miatt nemszedtem de urja fogom zsir gyógyszer a melléghatés meg ...
2011. aug. 8. 17:17
 5/6 Szikora Andris válasza:
Be ne szedd et a borzalmat!!!!!!!!
2011. okt. 4. 19:29
 6/6 FNina válasza:

Az én véleményem (történetem) annyi, hogy sajnos beszedtem, a bőrproblémám teljesen meggyógyult, viszont nem telt el 2 év a gyógyszer szedése és a teherbe esés között, így nem tarthattuk meg. Viszont, azóta újra kijönnek a bőrömön ezek a csúnyaságok.

Levonod te a következtetésedet és csak akkor kezd el szedni, ha teljesen bízol benne, ha kicsi aggályod van ellene, akkor inkább keress más megoldást.

2014. máj. 15. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!