Egyszer szőkítés is nagyon károsítja a hajat??
Sosem volt szőkítve a hajam, de mivel befestettem sötétbarnára hülyeségből világosabbat szeretnék nem tetszik ez a szín. Nem szőkét szeretnék, hanem világosbarnát viszont ahhoz is szőkíteni kell a hajamon azt mondta a fodrász.
De nagyon félek mert nem akarom hogy tönkremenjen a hajam.
Igen. A szókítési folyamat magát a haj szerkezetét is roncsolja.
Üdv: a térdig érő hajú nő.
Hát figyi amúgy a dobozos hajfesték is problémás, és szintén roncsolja a hajat, mondjuk gondolom ez nem nyugtat meg, szívesen.
Igen ha világos hajat akarsz, akkor le kell szedni a színét, és igen a szőkítés mindnehogy roncsol, utána nyilván lehet k18-al meg olaplexxel visszaépíteni,d e azért az nem ugyanaz...
igen, roncsolja a hajat a szőkítés de tapasztalatom szerint helyreállítható. nyilván megfelelően kell szőkíteni. ha vastagabb szálú és alapból szép, egészséges hajad van akkor nem nehéz 'visszagyógyítani'.
engem is mindenki óva intett a szőkítéstől, de megcsináltam magamnak otthon és teljesen jó lett. tegyél rá haj ápoló olajat és rendbe jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!