Mekkora volt a szőr a hónaljadon, amikor elkezdted borotválni?
Figyelt kérdés
A kérdés inkább fiúknak/férfiaknak szól, de válaszolhatnak lányok is.2022. aug. 16. 17:10
1/8 anonim válasza:
Mikor már 15 éves koromban megvolt pár centi.
Azzal az arclemosó átlátszó folyadékkal is átmentem rajta utána.
Csípett...
Mosmá inkább csak tusfürdő.
No meg kéne valami normális dezodor,hogy ne legyen olyan kellemetlen.
Mert olyan érzés,mintha meg lenne olajozva.
2/8 anonim válasza:
Kb 15 évesen csapattam le először, mert már vállalhatatlan volt a susnyás a hónaljamon...🤷♂️
3/8 anonim válasza:
Amikor már k*rvára elegem lett abból, hogy a dezodorom csak az "erdőt" borítja be, a hónaljamat nem. :D
4/8 anonim válasza:
Olyankor már csak kaszálni lehet...
5/8 anonim válasza:
Most 3-4 centi.. sose volt borotválva.
6/8 anonim válasza:
Csak rövidebbre nyírom.
Az úgy nem bzis és nem tapad úgy össze ott a bőr, meg nem irritál, ha visszanő, stb...
7/8 anonim válasza:
Nem mértem,de 10 centis biztosan volt,pedig fiatalon kezdtem. Sajnos nagyon szőrös vagyok.
8/8 anonim válasza:
Anno kb 14 évesen amikor vállalhatatlan volt a dzsumbuj és a dezodor se hatott úgy
Na meg a strandon szégyeltem felemelni
Azóta mindig borotválom
Sokkal.jobb csupaszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!