Miért jönne össze valaki olyannal, akitől elfogja a hányinger? Az ilyen mentalitás egyébként is a férfi ostobaságának a fokmérője.
Hát attól függ, hogy hol, mert például a megfestett szemöldök rém ocsmány, ott azért legyen szőrös például.
De a lábát, karját, nuniját, hónalját sem árt, ha borotválja, mert sokkal higiénikusabb ha ott szőrtelen.
Én személy szerint mindenhol szőrtelenítek, mert sokkal kényelmesebb, de ennek ellenére nem zavar, ha más nem így tesz, hanem ami neki jó. Ettől még messze van a hányingerkeltés fokozata.
Nem szeretek mártírkodni, de nyugodtan menj végig a lábadon és karodon epilátorral, majd látod, egyesek miért vonakodnak tőle. Vagy fizesd a párod szőrtelenítő krémjét vagy viaszát, vagy amit használ.
Legfeljebb nem jössz össze ilyen nővel, ennyi. Ő meg olyannal, akinek ennyire minimális a mások iránti elfogadása. (Nem kell vonzódni valakihez ahhoz, hogy ne "hányj" tőlük.)
Mindazoknak, akik azt hiszik, vagy állítják, hogy 'higiénikus' leborotválni a fanszőrzetet vagy hónaljszőrzetet: nem az. A higiénikus azt jelenti, hogy egészségügyi normáknak megfelelő. Ez nem az. Az a szőrzet nem hiába van ott, annak specifikus szerepe van, véd a kórokozók ellen és párologtat.
Azt lehet vitatni, hogy esetleg 'szép' vagy 'esztétikus' de azt nem igazán, hogy 'higiénikus' lenne. Az baromság.
Ugyanakkor pedig azt csak a csitrik gondolják úgy, hogy ők majd mindig tökéletesen sminkelve és szőrtelenítve fogják magukat megmutatni a pasijuknak. Egy valódi kapcsolat azért több ennél, és ez csak egy felületes kis részecskéje, ami lehet, hogy fontos, ha strandra mentek éppen, de 'in the grand scheme of things' elenyésző.
Fanszőrzettel, hónaljszőrzettel nincs bajom, de amikor olyan lába van egy lánynak, mint nekem, az kicsit elgondolkodtat.
Szerencsére már áll a tudomány azon a fokon, hogy lehet tenni ez ellen(szőrzet).
Bár évek kérdése, és meg lesz erőszakolva a férfiak ízlésvilága, hogy nekik mi tetsszen.
Szerintem mindenki döntse el, hogy érzi jól magát. Én pl nem viselek el magamon pár miliméternél hosszabb látható szőrt a hajamon és a szemöldököm ön kívül sehol. Ettől érzem magam jól, talán tisztábbnak is, mint szőrösen.
De semmi bajom azzal, ha más nők nem így állnak hozzá. Szerintem lehet egy nő nem csupaszon is nőies. Én viszont nem érzem magam jól a bőrömben úgy. Ugyanolyan érzés, mint a rövid frizura. Nekem az is kényelmetlen lenne, pedig sokak tudják hordani és tök csinosak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!