Jó fényvédő 4000 ft alatt?
Most már felesleges. Illetve van akinek muszáj a non-stop 50-es, mert annyira pigmentalodik a bőre, de ha 30-ast és 50-est is használsz, akkor ősztől tavaszig 30-as, tavasztól őszig meg 50-est célszerű.
Egyébként ami jó lehet az pl a revox fényvédője, de az csak 50 ml vagy mennyi, szóval nem nagy mennyiség.
Amit érdemes nézni az az 1 ml/ft egységár.
Sokan szeretik még a rossmann/Müller sajatmarkas(sun ozone/lavozon) fenyvedoket is. Esetleg gyógyszertári markakat is megnezhetsz. Esetleg elyn's lab, de az is 30-as. Vagy a Garniernek van egy fluidja, azt is szoktak szeretni.
Ha 1500 ft-tal többet hajlandó vagy rászánni:
Revoxot próbáltam, de én nem szeretem. Illata van, mitesszerek képződtek a bőrömön, meg "kényelmetlen".
Ami még bevált télre, azt a Dmben vettem, viszont az naptej. Sárga flakonos gyerek naptej (talán saját márkás), nincs benne semmi irritáló anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!