Fényvédővel és 50 faktoros naptejjel megelőzhető a barnulás?
Szóval eléggé fehér a bőröm és sötét karikák vannak a szemem alatt, de nagyon szeretem így. Most az 50 órás közösségi szolgálatot csinálom, egy táborban vigyázok a gyerekekre és sokat vagyunk kint. Nyilván egy egy-két árnyalatos barnulás elkerülhetetlen, de annál többet nem nagyon szeretnék.
Fényvédővel, naptejjel és baseball satyekkal meg tudom tartani a hulla színemet? :D
Milyen fényvédőt ajánlotok? Még sose használtam.
16/l
#1 Köszi!
#2 Ez a védjegyem, kiskorom óta így nézek ki. Valszeg a vashiány is közrejátszik, bár az még nem bizonyított, nem sokára megyek vérvételre. Bajom nem lesz tőle, csak nem fog tetszeni. Ha választhatsz te is azt választod ami neked jobban tetszik, nem? Az, hogy szerinted mi szexi, engem teljesen hidegen hagy. A legtöbben ilyenkor le akarnak barnulni, én meg sokminden akarok lenni, de átlagos az semmiképp.
#4 Igen, mert minden lány álma,hogy egy férfinak megfeleljen...
Ha valaki a testszínem miatt nem jönne velem össze, akkor arra az emberre nincs is szükségem :)
#4 Hát pasit tényleg nem akarok, a csajok szexibbek :D
Szerintem kifejezetten vonzó a fehér bőr fekete karikákkal, ezért is szeretném megtartani a fehér bőrömet és a fekete karikáimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!