Natural box avokados sampon és Elseve hialuron samponról érdekelnének tapasztalatok? Csak olyanoktól akik már kipróbálták.
Az elseve nekem bejött, es bar a hatása nem kiemelkedő, de az illata nagyon szuper.
Én a helyedben inkább arra figyelnék, hogy rendszeresen apoljam a hajam hidratáló balzsammal, és kapjon proteint is.
A nature box nekem semleges volt, se pozitív se negatív hatást nem tapasztaltam, de több ismerősöm is panaszkodott, hogy az ő hajukat szárította.
Most az elseve hialuront használom, szép selymes a hajam, de a vége kicsit törik(mondjuk az lehet attól is, hogy régóta nem vágattam)
Amúgy a hajápolásról tök sok hasznos infó van szofieschoice instaoldalon, nagyon ajánlom
Elseve sampont használtam, de 2-3nap alatt bezsírosodik a hajam tőle, így elajándékoztam (másik samponnál egy hetet is kibír)
Amúgy nem a sampontól függ, hogy száraz-e a hajd, a sampon a fejbőr problémákra és a zsírosodásra van csak :D
Ha a hajhosszodat szeretnéd szebbre pakolást, balzsamot, hajban maradó hajvégápolót, olajakat kell használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!