Balea szőkítő sampon tapasztalatok?
Ma vettem a dm-ben, alapból sötét szőke a hajam, és szeretném ha kicsit világosabb szőke lenne, most fogom megmosni vele a hajam. Hány percig hagyjam rajta a hajamon? Annyit ír, hogy "rövid ideig hagyjuk hatni" De ez a "rövid idő" lehet 5 perc, meg 20 perc is. Illetve hány alkalom után lesz nagy változás?
Köszönöm a válaszokat előre is.💆🏼♀️
Krémmánián érdemes utánanézni, mit írnak. De gondolom, függ a hajad állapotától, volt-e szőkítve, milyen vastag stb.
Én fent hagynám hosszabban is, ha szárít, akkor max tennék rá több ápoló olajat.
Megírod, hogyan csináltad és mennyire vált be?
Én is gondolkodtam rajta hogy kipróbálom de azt olvastam hogy sárgásít és nem valaki szép a végeredmény, szóval nem mertem.
Ha kipróbálod engem is érdekelne a véleményed.
Magában semmit nem ér. Ha megnézed, itt is le van írva az apróbetűs részben, hogy akkor ér valamit, ha együtt használod a balzsammal meg a szőkítő spray-vel. Ezt a termékcsaládot arra tervezték, hogy minden tagját használd, és a szőkítő spray az, ami igazából hatásos, a többi csak sallang mellé. Magában fent hagyhatod bármeddig, max lesz egy kis plusz fénye a hajdnak, világosítani nem fogja egy sampon. 20 percig ne hagyd fent, mert teljesen kiszárítja a hajadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!