Epilátorhoz hozzá lehet szokni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap epiláltam életembe először a lábam.
Ma reggelre elég sok szőrtüsző gyulladásom lett.
Olvastam hogy első alkalommal ez normális,és majd hozzászokik a bőröm.
Ez valóban így van? Van akinek így volt?
Elég csúnya most,viszont a borotvát már nem bírom,mert szó szerint másnap már szúr és újra borotválni kéne. Gyantával is ugyan ez a helyzet,mint az epilátorral,azt is csak egyszer probáltam.
Jó lenne ha ez az epilátoros dolog bejönne. Köszönöm szépen :)
2022. júl. 31. 22:03
3/4 anonim válasza:
Igen, csak ne felejtsd el rendszeresen használni. Szóval tegyük fel, ha havonta csak egyszer használod, mert amúgy mindig csak gyors leborotválod a lábad, mert nem akarsz az epilátorral vesződni, akkor sosem fogod megszokni. De ha rendszeresen használod, akkor jobb lesz idővel. Amúgy szerintem az epilátor a legjobb megoldás. A borotvát és a gyantát is próbáltam, de számomra az epilátor az, ami viszonylag gyors, és tartós is az eredmény. Eddig gyantát akárhányat próbáltam, mindig sokat elvesződtem vele, mert rengeteg szálat kihagyott. Szóval így értem azt, hogy az epilátor az gyorsabb, legalábbis nálam. Illetve árban is az epilátor az, amit megvehetsz akár csak 7-8 ezerért is, és jópár évig bírni fogja.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen! :)
És az igaz,ha sokat használom, idővel ritkulni fog a szőr? Rám férne :D
2022. aug. 1. 01:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!