Milyen sampont ajánlanátok nekem?
Tinédzser korom óta bajlódom a hajammal. Már ritkábban, de néha egy korpás szerű réteg alakul ki és emiatt érzek "dudorokat", amit könnyedén le lehet kaparni. Ha beletúrok a hajamba ömlik belőle a korpa mint a hóesés. A másik nagy ellenségem a haj zsírosodása.
Most Neutrogena T/Gel-t használok rá, mivel zsírosodni is szokott minden másnap. 2 naponta kell minimum mosnom emiatt a hajam hogy frissnek hasson. De másodnap már kevésbé friss.
Sensun Blue sampont használok kb heti 2. Ezt a barberem ajánotta. Ezzel valamennyire szintet tartom a korpásodást. Elég drága volt, de megérte, és sokáig kifogja bírni, mert csak 1 kis cseppet viszek fel nedves hajra.
Zsírosodás ellen mi lenne a legcélszerűbb sampon?
Az 1-2 naponta hajat mosni nem egészséges a fejbőrnek. Valakinek több napig se kell szinte hajat mosnia.
Esetleg belső dolog válthatja ki ezt a zsírosodást/korpásodást? Rossz fogak, helytelen étkezés, mozgáshiánya?
Fuu ez a T gel valami eszmeletlenul borzalmas, csereld le, szerintem ettol van ilyen rossz allapotban a fejborod. En csak enyhe korpasodas miatt kezdtem el hasznalni, hat a vegere sebesre vakartam a fejem es sokkal rosszabb lett a helyzet.
Ami nekem bevalt amugy, az a bioderma Node K. Nagyon szepen rendbe rakta a fejborom, a zsirosodason is segitett. Nem olcso, de kb 2 flakont hasznaltam el belole, aztan le tudtam valtani, mert mar nem kellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!