Töredezett haj! Bevált praktikák?
Sziasztok,
Szeretném nagyon hosszúra megnöveszteni a hajam pár éve már, de sosem sikerül a töredezés végett.. mindig vágatnom kell belőle hogy újra "friss" legyen a hajam. Pár nappal ezelőtt voltam fodrásznál ujra..
Az lenne a kérdésem felétek, tudnátok nekem esetleg praktikákat vagy tanácsokat adni , hogy ne töredezzen újból a hajam? Nagyon ritkán szoktam vasalni, sőt van olyan mikor szinte semmikor. Más káros anyaggal nem károsítom.. tudnátok nekem bevált hajvég ápolót/ balzsamot vagy hővédőt ajánlani? Jöhet sampon ajánlás is. Most éppen az Elseve dream long samponját használom.
Előre is köszönöm mindenki válaszát!
Fejmasszázs, argan olajjal.
Hétvégén, mosás eltőtt csináld, és hagyd benne 1-2 napig.
Óvatosan masszírozd át a fejbőrödet, ezzel serkentve a vérkeringést.
Uszodába, strandra, mindig hordj vízálló sapkát, mert a klór meg a szennyeződések nagyon tudnak rontani rajta.
Vegyél fa, vagy vaddisznó sörte hajkefét.
Ne tedd a hajad szoros konytyba, lófarokba, és vegyél puhább hajgumikat, amikben nincs fém rész.
Aludj szatén párnán, vagy hordj selyemkendőt a fejeden alváshoz.
Hajvitamin, mint előttem írták.
A szulfát és szilikon memtes samponok is segíthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!