Uj fodrászom lett, és hajmosás után ecettel öblítette ki mondván jót tesz viszont ez rettentöen égett csípett. Normális ez ettöl nem hullhat a hajam ill a fejbörnek nem rossz?
Figyelt kérdés
Uj fodrászom lett mert akihez korábban jártam elment gyesre. Vágás mosásra mentem hozzá. A mosás viszont más volt mint korábban. Megmosott egy bio samponnal 2x majd a második utan mondta kicsit kiöblít ecettel mert mondta hogy kicsit lerakódáos a fejböröm amit az ecet szépen levisz. Mikor elkezdte önteni az ecetet az olyan szintem elkezdett csípni hogy alig birtam a hangomat visszafogni ne hajjgassak, mikor felszisszentem megkerdezte a hölgy hogy ennyire csip. Mikor válaszoltam hogy nagyon csip mondta hogy ez igy normális es hogy kene még egy adag. Persze mondtam hogy nem szeretném. Nektek volt ilyenbe részetek. Szerintetek ez tényleg jót tesz?2022. júl. 27. 11:02
11/12 anonim válasza:
Nem itt keresném a választ, hanem a bőrgyógyásznál. Nem seborrheás a fejbőröd? Nincs ekcémád?
Ha csíp, akkor sebes a fejbőröd.
12/12 anonim válasza:
Anyád meg hülyeségeket beszél, foglalkozzon a saját dolgával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!