Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ilyen hajszínezőt vettem de...

Ilyen hajszínezőt vettem de semmit nem csinált? Hogyan kell ezeket alkalmazni?

Figyelt kérdés

[link]

Azt sem írta mennyi kell belőle, de azért szerintem nem is nyomtam keveset. 5perc hatóidőt ír majd lemosni. Félhosszú hajam van.

Rendes festést nem szeretnék.

Ha esetleg tudtok egyéb jó hajszínezőt világosbarna hajra, azt köszönném.

2022. júl. 16. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez hajápoló szer, nem festésre való
2022. júl. 16. 15:38
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

Értékelések elolvasàsakor: "Sokan nem tudhák, de ezek a színezett balzsamok, a szőkített hajra valók. Tökéletes meleg szőke árnyalatot ad. Újra fogom venni"

Ebből nekem az jön le, h ez nem festék, nem hajszinező.

És ja, az àltalad linkelt oldal aljàn volt ez az info, krémmàniàt se kellett hozzà kinyitnom 🤫🤔😅

2022. júl. 16. 15:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Mi? Nem értem. Nem hajfestéket akartam venni hanem olyan festéket ami egy-két mosás után már ki is jön. Ezt csak alkalmakra használnám mert fénytelen, semmilyen színű a hajam.
2022. júl. 16. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez szőkített hajra való, a festések között teszi "rendbe a hajat". Úgymond felfrissíti a színt.

Ez nem kimosható hajszínező.

2022. júl. 16. 18:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Momdjatok már olyat akkor ami beszínezi de kb 1-2 vagy x hajmosás után ki is jön. Alkalomra kéne színesíteni. Világosbarna a hajam, az kellene továbbra is.
2022. júl. 16. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Na most ha te világos barnából szeretnél szőkét, az féltartóssal nem lesz meg.

A színezők világosból csinálnak sötétet, visszafele nem fog menni.

Nekem féltartós festékkel kék a hajam, de én is ilyesmi pakolást használok rá.

Az eredeti hajszínem sötétbarna. Le volt szőkítve a hajam fehérre, erret tettem a kék színezőt.

Ez a szőkékre specializált indigó lila sampon, balzsam és hajpakolás segít a színt élénken tartani, és megőrizni a természetes fényét a hajnak.

Egyrészt rendbe teszi a szárazságot, másrészt a benne lévő indigó lila pigment kiüti a rezes-sárgás tónusokat, azaz hamvasít.

Ha a barna hajadra teszed ezt a színező pakolást, max kicsit kevésbé leszel meleg barna, de mást nem csinál.

"Mondjatok már olyat akkor ami beszínezi de kb 1-2 vagy x hajmosás után ki is jön. Alkalomra kéne színesíteni. Világosbarna a hajam, az kellene továbbra is."

Ha sötétebb színező színekkel próbálkozol, esetleg azok működni fognak.

Pl borvörös, padlizsán, sötétkék, fekete?

Ha világosabbat akarsz, esetleg ezek a sprék, meg a kréta, de ezek nagyon porosak, potyogni is fog, meg mintha most másztál volna ki egy öreg padlásról.

Hova szeretnéd befesteni? Csak bulizni? Vagy az iskolára való tekintettel kell fakulnia?

Ha az utóbbi, fodrász tud olyan természetes hatású szőke ombrét, ami olyan hatású, mintha a nap szívta volna ki.

2022. júl. 16. 19:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Dark blond ugyanebből vagy barna hajra az jó lehet? Vagy ez a tresemé amit linkeltem sehogy se jó? Bocsi nem értek hozzá. Spré, por köszi az nem.

Hetente van alkalom, szeretnék akkor jól kinézni, mert nincs erős életteli színe.

Többi napokon a kutya se lát.

Linkelni tudsz esetleg mit vegyek ami jó? Dm/Rossman oldalán nézem, vagy egy csomó de pénzem nincs arra, hogy találomra próbálgassak. Erre a tresemére is most akkor kidobtam a pénzt

2022. júl. 17. 11:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem, nem dobtad ki. Ezzel fogod ápolni festés után.

Nézz körül a boltban, biztos találsz olyan tartós festéket, ami csak egy icipicit világosabb a hajadnál.

Amíg szépen átmentetesre kened, szerintem működik otthon is.

De ha por, spré nem érdekel, akkor csak tartóssal lehet leszívatni.

2022. júl. 18. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!