A lenőtt természetes sötétbarna hajamat jobban befogja a szőke festék, mint a lenőtt festett világosbarnát?
Figyelt kérdés
Szőke voltam, platinaszőke, természetesen szőkítéssel lettem olyan. Amikor lenőtt a sötét hajam, az egészet világosbarnára festettem, a szőke lenövést sötétítette a festék, a természetes hajam meg világosította. Most megint lenőtt és igazából jó átmenetes a hajam, természetes sötétbarnával kezdődik, majd a természetesre kent világosbarna, majd a szőkére festett világosbarna. Nekem így tetszik, de most megint szeretnék világosítani. Jó ötlet szőkét tenni ra szőkítés nélkül? Attól félek, hogy a természetes hajamat jobban befogja, mint a festettet, ezért a hajtöveknél félek, hogy világosabb lesz. Vagy nem valószínű, hogy a természetes sötétbarnát jobban befogja, mint a festett világosbarnát?2022. júl. 23. 21:18
1/2 anonim válasza:
A festett részt nem fogja befogni.
2/2 anonim válasza:
Egyetértek, a festett részt semennyire nem fogja befogni és nem lesz világosabb, hiába kensz rá szőke hajfestéket. Ne rontsd el a hajad, vagy örülj neki, hogy most szép vagy ha világosabbat szeretnél, menj fodrászhoz, ezt otthon nagyon nehéz lenne megcsinálni olyanra, amilyenre szeretnéd és sokkal nagyobb eséllyel rontanád el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!