Miért nem sikerült a hajfestésem, mi lehet a probléma?
Egyszerűbb lenne ha egy képet láthatnak csak a hajadrol az arcod takarásában
Az eredeti hajszined tele van vörös pigmentekkel , ezt a szokites elohivta ezért ez az eredmény …. A vörös pigmenteket leginkább fodrasz professzionális termékekkel képes semlegesíteni !
(Semlegesites= nem látszik de attól meg a hajban ott van a vörös pigment)
Hamvasito pedig a vöröses árnyalat ellen semmit nem tesz, az a sárgás tónust hivatott semlegesíteni !
Szóval a vöröset az nem fogja neked kiütni !
Fodrasz szinkört ha megnézed: mindig a szemben levő szin üti ki az adott nem kívánt tonust , ha jól emlékszem a vöröset a zöld !
Javaslom fodraszkellekesbe menj mond el mi a problémád ha szerencséd van akkor hozzáértő dolgozik ott és akkor ajánl megfelelő termeket !
És a végére a saját és magánvéleményem : nagy butaság volt otthon egy ilyenbe belefogni ! Ha én a helyedben lennék , nem kísérleteznek tovább bejelentkeznek fodrászhoz hogy hozza helyre azt amit én elrontottam, a lehető legkevesebb haj károsodással!
Őszintén remelem sikerül egy vállalható szint kihozni ebből !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!