Csajoknál elöny az ha a pasinak szörtelen a felsöteste? Fiuk lányok egyaránt irhatnak!
Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 16:39
11/14 anonim válasza:
Utálom a szőrt. Az a normális számomra, ha egy férfinak a karja és a lába szőrös. A többi ne legyen az.
12/14 anonim válasza:
Szerintem ne a szőröddel foglalkozz, a csajoknak tök mindegy, hidd el. Hozzáteszem, ha én végigsímogatnék egy borotvált (borostás) felsőtestet, akkor veszem a kabátom és lelépek. Borzasztó lehet! Elég kiábrándító. Inkább örülj neki, hogy nem kell ezzel foglalkoznod, mint nekünk nőknek (láb, fazon, hónalj). Egyébként, hogy a kérdésedre válaszoljak: nekem erősen taszító, ha egy férfi csupasz. Egyáltalán nem előny, sőt szerintem a férfi attól férfias, hogy szőrös (a sok férfihormontól). Tehát lebeszéllek arról, hogy gyantáztass (fájdalmas rettentően és utána kipattogzik), vagy borotválj (villámgyorsan újranő, szúr mint az atom, és egyik csaj sem akarja, hogy végigsmirglizzék, ill. csak megerősödik). De többet mondok, a szőröd helyett inkább a helyesírásodra kellene több időt és figyelmet szentelned. Az vonzóbb. Boccs. Egyébként fiúk véleményét miért kérded? Na jó, nem cikizlek.
13/14 anonim válasza:
Az utolsóval egyetértek. A pasi attól férfias, ha szőrös, nem attól, ha úgy néz ki, mint egy meztelen csiga. Aki alapból nem szőrös, az más tészta.
A hideg ráz attól, ha egy pasi szőrtelenít. Abszolút nem férfias, sőt, szerintem b*zis. Pont.
14/14 vaszily katalin válasza:
HÁT,HA MEGSZERETGETED MAGAD VELE,KEDVEL MEG IJESMI.S NÉHA KELEMESEN ELÖBUKAN A SZÖRZET DRISZKRÉTEN AKOR MÉG IZGATO IS LEHET.S TUDTAD HA A SZÖRÖS MELKASON JÁR A NÖ KEZE MÉG SZEKSZUÁLISAN IZGATJA MINT KÉT FÉLT.HÁT DE.HA ELFOGAD UGY AHOGY VAGY.AZ JO.TUL KÉNYES CSAJOK KÉSÖB TÖBET KÉRNEK.EGY HÖLGY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!