Nagyon gáz a csajoknál egy pattanásos hátú fiu?
Figyelt kérdés
pl: strandon?(13éves)2009. máj. 11. 19:53
1/7 anonim válasza:
nem
sok mindenkinek van pattanás a hátán
szerintem nem olyan zavaró :)
2/7 anonim válasza:
sztem nem gáz.
am elmondanám h a csajoknak is lehet ugyan olyan pattanásos a háta...
szal aki megvet elég hülye, mert még ő is lehet ebben a helyzetben, sőt lesz is! ;D
3/7 anonim válasza:
a csajok hátán is van.
engem nem zavar, sok embernek van.
5/7 anonim válasza:
ez a csaj felfogásától függ.. sokak szerint nem,de mondjuk én nem ölelgetnék egy olyan hátat ahol nagy gyulladt fehér pattanások vannak. A kis"ragyák" azok nem gázosak.
6/7 anonim válasza:
Most vigasztalnálak, de szerintem nem biztos, hogy nem lesz olyan csaj, akinek ez nem fog tetszeni. Inkább kezeltesd, a bőrdokik nagyon jó szereket tudnak felírni.
Amit tudok ajánlani és vény nélkül is kapható: aknefug 1% krém. Este kend be vékonyan a bőrfelületet.
7/7 anonim válasza:
Alaposan égesd le a napon az segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!