Akiknek festve a szőke barna fekete és vörös hajszín is jól áll, mitől függ, hogy melyiket választjátok? Illetve milyen színű volt eddig a hajatok, hány évesen váltottatok? Nyilván nőket kérdezek.
Az alapszínem aranybarna, vörösre festettem először 16 évesen, majd feketére, ez viszonylag sokáig voltam, aztán évekkel később, mikor újra barna lettem, kiszőkítettem. Meg utána voltam rózsaszín, kék és lila is, de ez már egy másik történet. :D
Én úgy gondolom, mindegyik jól állt, végül amellett maradtam, ami a praktikusabb. Ez pedig az eredeti hajszínem. Nem kell költeni a festésre és bajlódni vele, sokkal könnyebb egészségesen tartani. Innen valószínűleg csak ombrét vállalnék már be vagy ha őszülök, anyukámhoz hasonlóan a szőkét/világosbarnát ismét. Szintén praktikus okokból: az ombrén nem látszik, ha lenő, legrosszabb esetben is csak színfrissítést igényel és elvan fél évig is akár, a szőke/szőkés pedig jó, ha az ember őszül már és a vonásokat is tompítja, ami idősebb korban előnyösebb lehet.
Eredeti színem szőke, de mindig unalmasnak találtam - mindig az kell, ami nincs ugye - ezért sok hajszínt kipróbáltam.
Világos, neutrális tónusú bőröm van, kék szemem, ehhez a kombóhoz szinte minden hajszím passzol, szóval nálam igazából az döntött, hogy mit akarok magamról közvetíteni az emberek felé. Mivel elég alternatív stílusom van - gothnak vallom magam - így általában a szubkultúrábam gyakori, fekete-vörös vonalon mozgok, úgy érzem ez illik a ruháimhoz, a személyiségemhez a leginkább.
Te is próbáld meg talán a személyiséged és a ruhatárad alapján belőni, hogy mi lenne az igazi, ha sokat hordasz erős, harsány színeket, akkor én például vöröset nem festetnék, de ez is csak egyéni vélemény. Mivel érzed magad a leginkább önmagadnak, mindig ez a kérdés.
Ezek közül a fekete nem áll jól, mert nagyon fehér a bőröm. Vörös, barna, szőke igen.
Az eredeti hajszínem a fodrászom szerint sötétszőke kis arany beütéssel. Tehát szőke is, barna is, de egy kicsit vörösses is.
Gimiben a réz vörös nagyon tetszett, úgyhogy egy idejig olyan volt. A saját hajszínemet teljes hosszon 8. óta nem is láttam. A barna nem tetszik, túl unalmas, vagy nekem áll unalmasul, nem is tudom. Most lenövesztek és a természetes hajszínem lesz fölül, alul pedig egy kicsit szőkésebb rész. Nem szeretném tönkretenni a hajam, de a szőke tetszik most. A stílusom jelenleg a minden rózsaszín, csilivili és cuki, szóval ehhez amúgy is a szőke passzol jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!