Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajszínezés ejetén hogyan...

Hajszínezés ejetén hogyan válasszam szét a hajamat?

Figyelt kérdés
A színezőt is jobb esetben ecsettel viszik fel, legalábbis ezt láttam videókban, de nekem nincsen. Kaptam 2 doboz live hajszínezőt, lila színűt, és szeretném vele beszínezni a természetes világos szőke hajamat, de nem tudom, mekkora részeket válasszak le a hajamból, hogy folt mentesre tudjam színezni.

2022. júl. 3. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
33%

Ha azt szeretnéd hogy tényleg lila legyen először le kell szívni. Hajad a lehető legvilagosabbra, és arra rá a színezo! A sötét szőke hajadat nem fogja megfogni szépen vagyis valahogy megfogja Tuti de egyáltalán nem lesz meg csak hasonló sem mint a képen !

Kérdésedre a válasz nem is inkább a részek le valaszatasa a kulcs ilyen esetben hanem inkább a gyorsaság hogy milyen gyorsan dolgozol az egységes szin érdekében !

2022. júl. 3. 15:42
 2/6 A kérdező kommentje:
1 köszönöm. A hajam nem sötét szőke, hanem világos szőke.
2022. júl. 3. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
49%

Bocsi felre olvastam vagy inkabb az agyam 😂😰

1 voltam

2022. júl. 3. 16:00
 4/6 A kérdező kommentje:
3 semmi baj. Köszönök a segítséget 🥰
2022. júl. 3. 16:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerinted vékony szálú, mellig érő hajhoz elég lesz 1 tubus?
2022. júl. 3. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hogy alaposan mindenhova jusson a festekbol, keves lesz az 1 tubus, inkabb kettő.
2022. júl. 3. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!