Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajat ajánlotok nyárra...

Milyen hajat ajánlotok nyárra fiúnak?

Figyelt kérdés

Vállig érő haja van most. Gondolkozunk azon, hogy felkötjük copfba, arra is, hogy egyszerűen csak hátradobjuk. De gondoltunk arra is, hogy körbe felnyírjuk és úgy kötjük fel. Esetleg még szóba került a kicsit rövidebb, oldalra fésült, szintén divatos fazon.

Ha gondoljátok, írhattok más ötleteket is!

Barna, nagyon,de tényleg nagyon enyhén hullámos.

Nyárra tervezzük csak, mert sok utazás, nyaralás lesz. Olyan kellene,ami illik hozzá.

2022. jún. 28. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Ha gondoltatok arra hogy felnyírni akkor már az egészet le lehetne és csak nyárra tervezni utána szinte hamar vissza nő akkorára a haja
2022. jún. 28. 12:29
 2/6 A kérdező kommentje:

Mármint milyenre?

Olyanra gondoltunk, hogy felül hosszú, vállig érő, körbe rövid, kb. 2 cm.

2022. jún. 28. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Én meg arra gondoltam hogy mindenhol 2-3cm hosszú
2022. jún. 28. 22:04
 4/6 A kérdező kommentje:
???
2022. jún. 29. 22:11
 5/6 anonim válasza:
100%

Kérdezzétem meg mit szeretne.

Tizenévesen el tudja dönteni hogy meghagyná hosszúnak, felnyíratná, vagy mást csinálna vele.

Egyébként mi lett a döntés?

2022. júl. 1. 07:42
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 Miből gondolod, hogy tizenéves? Persze valószínű, de ezt nem írta a kérdező.

Amúgy engem is érdekelne, hogy végül mi mellett döntöttetek.

2022. júl. 3. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!