Ki hogy fürdik?
Én rendszerint megmosom mindenem!
Úgy tapasztaltam eddig, hogy a legtöbb férfi nem tud fürdeni. Nem mossa meg a lábát, a fenékét, vagy a hátát mert "oda folyik víz". Ezt még valahogy le tudom nyelni, de mint kiderült sok nő is így van velexDd
Szóval kedves embertársak traumatizálva lettem azáltal, hogy a magamtól megszokott mindenem is megmosott fürdés nem feltétlen a norma xD
Ezért szeretném megkérdezni, hogy ki milyen módszerrel fürdik és milyen gyakran. Kérem a nemet is jelöljük meg a válasznál.
18/L
Nem minden nap furdok/zuhanyzok (marmint a kadba beallva), elvileg nem is jo a borodnek, de minden wc-zes utan megmosom a fenekemet, illetve minden nap megmosom a honaljamat parszor. Arcomat megmosom reggel-este, fogat este mosok. Amikor kadban, rendesen zuhanyzok, akkor mindent megmosok, meg a fulem mogott is, koldokomet, stb, de nem hasznalok semmilyen tusfurdot, csak meleg vizet.
Ez nem egy tudatos valtas volt, egyszer csak elfogyott a tusfurdom es elfejtettem venni, majd a parom elkezdte kommentalni nem sokkal utana hogy nagyon jo a borom illata, pedig nem mondtam neki hogy nem hasznalok semmit. Azota nem hasznalok tusfurdot... L
Szappan+tusfürdő is, teljes test, zuhany alatt, alaposan.
37/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!