Ne moss hajat, megtisztul magától! Vélemények?
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 10:27
11/19 anonim válasza:
Pont ezt a műsort akartam írni,mint az előttem lévő válaszoló=D
És még annyi,hogy tényleg öntisztító,de ez se olyan jó, mert tényleg elszaporodnak a gombák meg minden féle bigyó, de haj maga nem látszik majd zsírosnak.
12/19 anonim válasza:
Lehet, hogy egy idő után beindul ilyen folyamat, de nekem azt nincs türelmem kivárni. Nálam kórházban fekvős időszakban volt olyan 1x, hogy egy hónapig nem mostam hajat, és nem igazán éreztem azt, hogy milyen tiszta és selymes :D... olyan volt akkor a hajmosás, mint a megváltás. Most csak azért nem fogok több hétig zsíros, korpás hajjal mászkálni (alapból könnyen zsírosodik és korpásodik a hajam), hogy vmikor csak megtisztul magától...
13/19 anonim válasza:
Nekem a fodrászom úgy mondta h ha nem mosol 2 hónapig hajat,akk a zsír magától eltűnik. Utána már hetente egyszer nyugodtan megmoshatod a hajad,így még gombák sem lesznek a fejeden:D
14/19 A kérdező kommentje:
hát én szerintem ki fogom próbálni
most vágattam le a hajamat kicsire
2 naponta kell mosnom mert zsirosodik
most 1 hónapig nem mosom utána majd csak 1 héten egyszer
remélem úgy nem fog zsirosodni ennyire
2010. szept. 20. 19:53
15/19 anonim válasza:
ami bekövetkezik az nem olyan tisztulás, mintha megmosnád samponnal, hanem a bacik kinyirodnak, attol még osszeáll, és olyan lesz mintha leontottek volna egy bodon zsirral. és a raszta budos.
16/19 anonim válasza:
wááá 2 napig nemmosom rosszul vagyok. fujj :(
17/19 anonim válasza:
mindenki tudja hogy a sok hajmosás nem jó...de am ez nem igaz mert már ahogy étkezik valaki hús stb. attól is károsodik nem hogy fényesül meg selymes ...és igaz már a csöveseknek is gyönyörű hajuk lenne ha nem mosnák.
19/19 anonim válasza:
Uccsó előtti válaszoló! Miért károsodna a hústól, mikor az fehérje és a haj abból épül fel? Alapvető szükséglet az egészséges hajhoz a protein, amit húsból és tejtermékekből nyer a szervezet. Még hogy káros...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!