Lányok mennyire gáz ha egy fiunak szőrös a lába?
Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 15:01
1/12 anonim válasza:
Azért férfiaknál teljesen más, mint nőknél:)
Ne legyen egy jeti az igaz, de ha normális nem túl sok szőr van rajta az még oké. :)
2/12 anonim válasza:
HÁt az lenne a "gáz", ha csupasz lenne, mint egy kisgyereknek:p
3/12 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz szerintem,az a gáz ha epilálja
Nekem legalábbis nem tetszik ez a fajta tulápoltság a fiuknál,de ez csak az én véleményem
4/12 anonim válasza:
hát kevésbé gáz mintha csupasz lenne :)
a fiúknál az a normális, nehogy elkezd borotválni vagy valami mert egyenesen elvezsted férfiasságod.
5/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz!!! Nehogy szőrtelenítsd! Én pl. utálom a meztelen csigákat!
6/12 anonim válasza:
Szerintem az gáz, ha nem szőrös. Egy férfi legyen már férfias. Elég nehéz olyan szőrt növeszteni, ami már tényleg visszataszító lenne (legalább is lábon, mondjuk hátszőr már annyira nem kellemes).
7/12 anonim válasza:
én imádom ha egy férfi lába szőrös :)
8/12 anonim válasza:
Én sztemp nem gáz..nekem van egy osztálytársam fiú aki epilálja..:/sztemp az gusztustalan..ne legyen túl sok de ne ish legyen csupasz(:
9/12 anonim válasza:
miért lenne gáz? sztem csak az epilálja, aki sportoló, és zavarja közben
10/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem az. Sokkal férfiasabb, mint a csupasz.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!