Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lenne egy pár kérdésem a...

Lenne egy pár kérdésem a hajvasalókkal&göndörítőkkel kapcsolatban!?

Figyelt kérdés

1.Vidal Sassoon típusó hajvasaló jó? (Tapasztalatok)

2. Karácsonyra szeretnék venni magamnak hajgöndörítő készletet, melyiket ajánlanátok? Belissima? Vagy más?

3. A hajgöndörítés felcsavarás módszerrel mennyire roncsolja a hajat?

4. Milyen árban van,amit ajánlatok?

Köszi előre is.

2008. dec. 19. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én most vettem imetec belissimát, gyönyörűen göndörít, én pillanatok alatt megtanultam a technikát, a bnőm viszont napokat kínlódott vele.DE! A fürtök kb fél óráig tartanak. Viszont hajvasalónak tökéletes. Ha göndöríteni kell, akkor én maradok a hagyományos felcsavarós módszernél. Nekem egy olyan szettem van, ami szivacsos, aludni is lehet benne annyira kényelmes, nem tüskés, nem tépőzáras nem kampós szóval egyátalán nem roncsol, és biztosan megmarad négy napig.

Ha hajvasalót akarsz, abból én mindenképpen az Imetecet javaslom, vagy pedig a Remingtont. Abból is az S9000-t vagy annál följebb.

2008. dec. 19. 18:00
 2/7 anonim válasza:
100%

Szia!

nekem vidal sassoon hajvasalóm van és nagyon meg vagyok elégedve vele.

2008. dec. 20. 08:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1.válaszoló! Leírnád mi az csodaketyere ami nagyon bevált neked a göndörítésnél...mert én meg olyat keresek 1000éve és sehol nem találtam!!!Az a szivacsos,hajcsavaró amiben még aludni sem gáz...hol lehet beszerezni,vagy mi a neve???Köszi

Amúgy nekem remington hajvasalóm van és megvagyok elégedve vele!!!

2008. dec. 20. 10:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A szivacsos csodaketyerét én a 100 Ft-s boltban vettem:) Azt hiszem, hat darab van egy csomagban. Tényleg nem lehet érezni, hogy a fejeden van:D

A másik a hajvasalóm az a Hajas laci féle imetec B. creativity, de mint mondottam a gyönyörű loknik kb fél óráig tartanak, el nem tudom képzelni, hogy miért :(:(:(

2008. dec. 20. 11:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Elfelejtettem, hogy ha felétek a 100-as boltban nem találsz, neten is tuti tudsz rendelni, vagy fodrászkellékes boltban vehetsz.

[link]

Nézd csak, ilyenem van, amit ezen az oldalon is látsz, a rózsaszín szivacsos. Van ott öntapadós fajta, az nagyon rossz, nagyon töri a hajat !!

2008. dec. 20. 11:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat,azt hiszem ki fogom próbálni a szivacsos hajcsavarókat,mert ha a loknik csak fél óráig maradnak benn, az úgy nem jó :( Köszi még1x! :)
2008. dec. 20. 12:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem most Vidal Sassoonom van :P 4 éve kaptam, és mindennapi használat mellett még ma is olyan jó, mint újkorában. Kb 5 sec, és már fel is melegedik, nagyon gyorsan ki lehet vele vasalni a hajat..

Viszont ma "kaptam" én is Belissimát. Hogyha ilyen sokan azt mondják, hogy jó, akkor gondolom az is. Majd kari után megmondom ((: Amúgy Saturnban 13ezer volt. Szerintem ahhoz képest, hogy jó márka, eléggé korrekt ár.

A fél óráig tartó loknik meg.. Hajmosás után masszírozzatok a hajatokba hajhabot, aztán szárítsátok meg. Nekem úgy tovább bírta. Vagy pedig klasszikusan a hajlakk :P

Kellemes ünnepeket mindenkinek (:

2008. dec. 20. 23:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!