A dermaroller tényleg segíthet?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok és sajnos nem sok arcszőrzetem van, az államon dúsabb meg, egy kis bajuszom van és az arcomon van néhány szál.
Több oldalon is olvastam, hogy állítólag az arcszőrzet növesztésben segíthet ha heti néhány alkalommal alkalmazom a dermarollert. Már elégedett lennék egy kis előrelépéstől is.
De ezeknek az oldalaknak annyira nem tudok hinni, inkább magánazemélyek véleményét szeretném hallani akik próbálták már.
Köszönöm előre is
2022. jún. 6. 12:44
2/2 anonim válasza:
arra a tuskes cuccra gondolsz? vagy a sima kobol keszultre? az elso felserti a borodet teljesen feleslegesen, a seben keresztul siman el tud fertozodni. a masodiknak az egvilagon semmi ertelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!