Dermarolleres kezelés bőrgyógyász álta?
tapasztalatok érdekelnének, 1 hónap múlva van időpontom
látványos az eredmény? elég drága és nem is mondta a doktornő hogy 1 kezelés elég-e 25e Ft 1 alkalom 1x összegyűjtöm a pénzt de 5-6x az már sok
26 éves vagyok és kissé akcnés a bőröm illetve abból adódó "foltok" ami nagyon zavar
Ez ugyan nem dermarolleres, hanem mezoterápiás, de itt is tűket szúrkálnak az arcba. Az elv hasonló.
mennyire fájdalom ez egyebként?
remélem lesz látszatja is ha már ennyi pénz
1. A Tűs mezoterápia nem aknés bőrre van. Egy hatásos ránctalanító kezelés.
2. Mikrodermabráziót nem végeznek gyulladt aknés bőrön, mert a mikroszemcsék felsérthetik a pattanásokat és kifakadhatnak. Illetve van már sokkal jobb eljárás is, ami nem jar felszíni sérüléssel. Pl: hámoldó savak.
És hogy a kérdésre is válaszoljak. Ha nagy gyulladt aknéid vannak, akkor nem jó ez a kezelés, mert ahogy fentebb is írtam, kifakadhatnak a tűtől a pattanások, és a baktériumok a bőrre juthatnak. Ezzel is újabb pattanásokat generálhatunk.
Hegek amugy jó kezelés, de a bőrös zsírosságát nem fogja kezelni. Nincs orvosolva a gyulladás forrása.
És nem venném ennyiért igénybe
nincs sok pattanas az arcomon
inkább a régebbi foltok azok amik zavarnak, én mélyhámlasztásra gondoltam a doktornő ajánlotta a rollert, világ életembe ilyen volt az arcom... antibiotikumot irt fel, de valoszinu örökletes mert Anyukámnak szokott lenni akne és 50 éves
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!