Lányok, milyen haj tetszik nektek leginkább a 16-17 éves fiúkon? Hosszú vagy inkább félhosszú? :]
Jó, persze tudom, hogy ízlések és pofonok, és mindenkinek más tetszik + mindenkinek más áll jól, de azért mégis kíváncsi vagyok. :)
Most hosszú a hajam, ketté van választva, nincs bekötve lófarokba, de gondolkodtam azon is, hogy levágassam... persze nem szeretném nagyon levágatni, mert rocker vagyok, koncerteken jó headband-elni, stb. :P
Most ilyesmi hajam van, csak kicsit hosszabb, és ketté van választva (középen). :)
Tehát ti milyen hajra szavaztok? :)
És az alábbi frizurákról mi a véleményetek, jók/divatosak (bár a divat nem annyira fontos számomra)? És melyik tetszik nektek jobban csajok (bár eléggé hasonlóak :P)? Ha lehet a hajat vegyétek figyelembe, ne a pasikat. xD
1.: [link]
2.: [link]
3.: [link]
4.: [link]
Esetleg egy ilyen haj jól állhat egy 16-17 éves fiúnak? :)
5.: [link]
Kösz a válaszokat! :)
2.,4. nagyon nagyon jóó. De amúgy az első 4 mind tetszik, az 5. egyáltalán nem. Naggyon jó lesz a hajad ha ilyesmit csináltatsz!
18/L
a 4-es a legjobb
22f (nekem is ilyen van! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!