Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megéri pothajat hasznalni...

Megéri pothajat hasznalni amig visszanol az eredeti? Nol alatta a haj? Karosit? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Lett egy uj munkam, vegyszerekkel. Utána az eddig mindig sikeres szokites helyett kek, zold, lila, turkiz szinek jottek. Legutolsó alkalomra leegett a hajam. Most iszonyatosan igenytelennek erzem magam a leegetett hajjal.

Pothajon gondolkodom, megerne? Gyorsabban nolne a hajam? Tönkre tenné?

2022. máj. 26. 22:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

[link]

Ahogy most kinez a hajam az katasztrofalis. Valahogy 2021. Márciusában lett ugye uj a munkam. Es onnantol latni a szokites 'szines" eredmenyeit.

Azota miota lelett vagva, meg felegett a toveig a hajam. Nem festettem. De sajnos ezek a kicsikeke most ertek el oda ahol az utolsó kepen vannak.

2022. máj. 27. 22:35
 12/18 A kérdező kommentje:
Egyébként a leegett hajat ugy képzeld el, hogy ha vizes az nyulik mint a gumi. Ha fesulod megnyulik aztan elszakad, a vege meg bepondorodik. Az a sok haj ami a kepen van a mosdokagyloban az mind a fesulessel jött ki \szakadt le. Anyagilag vizesen nagyon puhanak erzed, olyasmi mint a fott teszta a vizben. Szarazon durva, szuros, szaraz-torekeny.
2022. máj. 27. 23:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Jaj, pedig mennyire nagyon szép hajad volt, nagyon sajnálom. :(

Az a baj, hogy egy ennyire sérült hajra lehet nem is ajánlott póthajat tenni.. értem én, hogy jobb lenne meg nem így nézne ki, de gondolj csak bele; egy amúgy is nagyon igénybevett haj, amire plusz súlyt raknak.. hát, lehet hogy a saját hajaddal együtt szakadna ki az összes póthaj, mert azért annak van súlya rendesen :(

Felkeresnék egy szakembert és véleményt kérnék!

Ha szeretnéd, tudok ajánlani valakit, akinél van 'netes' konzultáció. Elküldött a képeket / videót és mond neked véleményt, ő kifejezetten póthajjal foglalkozik, igény esetén vásárolni is tudsz tőle, nekem is tőle van hosszú évek óta

2022. máj. 28. 07:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia szia! Köszönöm a képeket! Én viszont úgy látom szerencsére nem olyan vészes a jelenlegi helyzet! Az nagyon komoly amin keresztül ment a hajad, de teljesen jól kezelted, hogy sajnos azt a szép hosszú hajad visszavágattad az egészséges részig és azt is jól tetted, hogy abbahagytad a szőkítést!

Én mondjuk már a februári képen látom, hogy túl hamvasra/kékesre sikeredett és ha csak utána márciusban kezdtél ott dolgozni az tette talán fel az i-re a pontot! Végülis mindegy is koncentráljunk a jelenre:

Munkahely váltás opció?

Aztán a hajad: Azokat a rövidebb szálakat copf esetén elöl simán fel tudod fogatni kis csattal vagy hajpánttal (van már annyi féle pl.az a cikkcakkos fogas is jó lenne) és ápolás ápolás ápolás. Hogy minél hamarabb lejöhessen az összes "gumis" rész! Miket szoktál alkalmazni?

2022. máj. 28. 08:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőmnek volt. Neki nem nől a haja és ami van is nagyon vékonyszálú, pedig nagy álma a hosszú haj. Szóval felrakatta a póthajat, de a végén megvált tőle, mert azt mondta, nagyon fájt a fejbőre.
2022. máj. 28. 21:54
 16/18 anonim ***** válasza:
15 Baratnőjének és a Kérdezőnek is elsősorban a cassia pakolást ajánlom, egészségessé teszi a fejbőrötök, megerősíti, tükörfényessé teszi a hajszálaitok! Az voltam aki a képet kérte, nem tudom volt több válaszom is, legutóbb 14.
2022. máj. 29. 09:13
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szepen a tippeket. Sajnos a csatt alol kiugranak par ora mulva. Ha frissen van mosva kezelhetetlen, ugyh probalom kihuzni a legvegeig amig nem kell hajat mosni.

Munkat nem tudok változtatni. Igazából úgy nez ki megszoktam mar. Meg az elso 3 honapban volt normalis az orrverzes, most mar nincs.

Szedeke vitamint, biotint, D-vitamint, hialuront, kollagent, folsavat.

Ha van idom 2 hetente 1szer olajos hajpakolst teszek fel 2-3 orara(kokusz olaj, argan olaj, oliva, tokmag, e-vitamin, hialuron, ricinus olaj es meg sok minden más van benne.)

Nem reg vettem egy Kerastase hajpakolast azt nagyon szereti a hajam.

Egyébként sampon, balzsam, hajpakolas, utana olaj a toredezett hajvegekre.

Nem tudom, hogy a csatos póthaj esetleg megoldas lenne-e. Itthon igazabol nem zavar hogy igy all a hajam, de ki menni eleg nehez

2022. máj. 30. 11:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Egy próbát adj még annak amit 16-ban írtam. Különben ideiglenesen behelyezni valóban ott a csatos póthaj is, ebből létezik frufru is! Illetve van már damilos póthaj is! Ennél még a csat se húzná a fejbőröd.
2022. máj. 31. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!