Megéri pothajat hasznalni amig visszanol az eredeti? Nol alatta a haj? Karosit? Mi a véleményetek?
Lett egy uj munkam, vegyszerekkel. Utána az eddig mindig sikeres szokites helyett kek, zold, lila, turkiz szinek jottek. Legutolsó alkalomra leegett a hajam. Most iszonyatosan igenytelennek erzem magam a leegetett hajjal.
Pothajon gondolkodom, megerne? Gyorsabban nolne a hajam? Tönkre tenné?
Gyorsabban nem nő, de mivel nem rövid, így nem feltétlen tűnik fel az az idő, ami alatt megnő.
Nekem is van, szőkítve is van a hajam és teljesen rendben van a sajátom.
Off: Már a második kérdés ahol leégett hajról olvasok és ott is írtam, hogy még a Google se ad ki képet róla, az milyen? Ha tudnál feltölteni képet is nagyon jó lenne.
On: ha olyan frizura nem állna jól ami a tönkrement rész eltávolítása után maradna, akkor szerintem is megoldás egy kíméletesebb póthaj felhelyezési technika és igen a munkahelyváltás is.
Nem most tortent az egesz, meg tavaly. De akkor le lett vagva. Azota elkezdtek megnoni. Viszont ahol leegett az a toveig visszaegett. Ami le lett vagva az most mellig er. Amik leegtek azok most fulig ernek. Nagyon igenytelenul néz ki. Gyakorlatilag a hajam fele anno leegett es most igy azert nagyon latszodik. Plusz amik jönnek vissza nagyon elállnak . Hiaba kotom fel, kijonnek a gumibol, mert ahhoz meg kicsik. Hiaba csatozom le, ahhoz tul sok. A lakk szinten csak keves ideig tart. Ugy h most ugy nez ki mint a nagyon rosszul felrakott pothajak, ahol latod, h igen ennek pothaja van.
Ezért gondolkodom rajta, hatha a pothaj segitene, legalább egy kicsit egysegesiteni, es nagyobb tomeget adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!