Volt olyan hajvágásotok, amit sosem bocsátottatok meg a szüleiteknek?
Engem 6 évesen nyírattak meg úgy, hogy pár centis hajam volt lány létemre.:(
Azóta is irtózom a rövid hajnak még a gondolatától is, egy életre elvették tőle a kedvem. Járt így más is?
Halii, 12 voltam és az anyukám kb tarkopaszra nyírt mert egyes lett a matekom 😂
Azóta viszont izgat ha vágdossák a hajam, furi, hajfètis vagy mi, traumabol. 18/l
11 évesen úszásoktatásra kellett járnunk, és mielőtt elkezdődött, rövidre vágatták a hosszú, hátközépig érő, sűrű hajamat. A mai napig viszolygok a fodrászoktól, nem tudok bennük maximálisan megbízni.😅
Előtte azzal viccelődtek, hogy kopaszra fogják lenyírni a hajam. O_o Ez is milyen beteg már.
,,Csak" állig érőre vágta a fodrász a hajam, de ez is nagyon sok volt, soha nem volt ilyen rövid. És amikor azt hittem, hogy már végeztünk, akkor elkezdte ritkítani a maradékot, nekiesett a ritkító ollóval, meg egész tincseket is random kivágott belőle. Csak azt vártam, hogy már végre vége legyen, de csak folytatta és a megmaradt hajamnak a felét levágta még. Borzasztó érzés volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!